Ego overstijgen Je geest verlichten

Hoe actief is jouw denken? Je persoonlijkheid is nogal druk met al die gedachten, met denken aan wat er geweest is, aan wat er nog komt, je to-do's,... aan vanalles en nog wat. Ook vanuit de buitenwereld komen er heel wat prikkels op je af, over waar je schijnbaar alert zou moeten op zijn. Overmatig denken is één van de grootste aandoeningen van deze tijd en daar gaat heel veel energie naartoe. Veel mensen zijn dan ook mentaal moe, wat gevolgen heeft voor hun gezondheid.

 

Misschien voel ook jij dat je verlangt naar je hoofd wat leeg kunnen maken, want vechten tegen die gedachten heeft weinig zin. Wanneer je je bewustzijn leert verruimen, kom je erbij dat je teveel bent meegegaan in de energie buiten jou, waardoor je je centrum verloren bent. Maar wanneer je wat meer inzicht krijgt in de aard van die mentale ruis, zal je merken wat je kunt doen om je opnieuw af te stemmen op jeZelf en hoe je weer rust kunt vinden in je hoofd.

 

In deze meditatiecursus ga je verkennen in jouw geest en gedachten. Je leert hoe je voorbij het ego-denken kunt gaan naar puur gewaarzijn, naar een staat van stilte waarin je creatieve gedachten kunt ontvangen en heldere inzichten over je volgende stappen in elke situatie.

 

Enkele van de meditaties zijn: Bewust worden van de ware natuur van gedachten; Het gekwebbel van de geest overstijgen; Loslaten van gedachten vol zorgen; Jezelf bevrijden van beperkende overtuigingen; Nieuwe ideeën ontvangen en je openstellen voor nieuwe mogelijkheden;...

Op ZATERDAG 6 APRIL 2019 van 10u - 17u

De hele cursusdag met verse soep tijdens de lunch, koffie/thee en versnaperingen € 75,-

Als je deze cursus al eerder volgde en graag nog eens wilt herhalen in groep € 50,-

Als je de meditaties wenst op mp3 € 55,-

 

Copyright © 2018 JeZelf Zijn