Even bij jeZelf

Bewust ZIJN... het brengt je weer bij jeZelf en bij de realiteit hier op aarde en die is niet zo beperkt als jou altijd geleerd werd.

Maar wanneer je jeZelf verliest in alles buiten jou, ben je niet meer afgestemd op jouw essentie, op jouw bron van energie en bevind je je in een lagere trilling van bewustzijn, waarin je verdwaalt in jouw ego-persoonlijkheid en de overtuigingen en verhalen in je leven, waardoor je niet altijd helder ziet wat er echt is.

 

Op deze avonden wil ik je inspireren om vanuit een ruimere visie, vanuit de hogere trilling van bewustzijn naar jezelf en naar thema's in jouw leven te kijken.

Je krijgt telkens een stukje verheldering over het betreffende thema en de meditaties brengen je bij jouw unieke beleving, zodat je zelf bij nieuwe inzichten en oplossingen kunt komen.

 

Tussendoor is er alle ruimte om iets te vragen en te delen.

 

Nog niet zo vertrouwd met mediteren?

Deze avonden kan je gerust los van elkaar volgen en zijn ideaal om te proeven van wat mediteren en een nieuwe visie op je leven voor jou kan betekenen...

 

TWEEWEKELIJKS OP WOENSDAGEN VAN 19u30 - 21u30 € 15,- per avond

WOE 27 MAART 2019: De relatie met je vader

Je begint je leven bij je mama, waar je heel wat leert over liefde en verbindingen. Dan is het de beurt aan je papa, van hem leer je richting geven aan je leven, keuzes maken, hoe het hier allemaal werkt in de maatschappij en hoe jij jouw plekje daarin kunt vinden. Hoe jij hem in je kindertijd ervaren hebt, is ook nu nog voelbaar in je werk, je financiële situatie, je doelgerichtheid en toewijding aan de vorm van je leven.

 

Maar ook je vader zat met bepaalde thema's in zijn leven, waardoor hij er niet altijd voor je was en je dit stuk in je opvoeding misschien wat gemist hebt. Omdat sommige vaders minder toegankelijk zijn dan moeders, weet je dat je hem niet zult kunnen veranderen. Maar je kunt wel iets doen aan jouw perceptie en gevoel van je papa. Zelfs als hij gestorven is, kun je de energie tussen jullie ophelderen.

 

Op deze avond ga je voelen wat er nog tussen jullie speelt en hoe je dat kunt openmaken. Als jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw stukje van de verbinding, kan de relatie tussen jullie transformeren naar iets waarin jij mag ZIJN en je papa ook. En dan... dan ben je vrijer om jouw richting te kiezen en daar vervulling in te vinden.

WOE 24 APRIL 2019: Je vrijer voelen

WOE 8 MEI 2019: Van angst naar vertrouwen

 

Copyright © 2019 JeZelf Zijn