Even bij jeZelf

INSPIRATIE - AVONDEN

Even bij jeZelf...

verheldering van levensthema's


JeZelf-Zijn

zijn wie je echt bent

Bewust ZIJN... het brengt je weer bij jeZelf en bij de realiteit hier op aarde en die is niet zo beperkt als jou altijd geleerd werd.

Maar wanneer je jeZelf verliest in alles buiten jou, ben je niet meer afgestemd op jouw essentie, op jouw bron van energie en bevind je je in een lagere trilling van bewustzijn, waarin je verdwaalt in jouw ego-persoonlijkheid en de overtuigingen en verhalen in je leven, waardoor je niet altijd helder ziet wat er echt is. 


Op deze avonden wil ik je inspireren om vanuit een ruimere visie, vanuit de hogere trilling van bewustzijn naar jezelf en naar thema's in jouw leven te kijken.

Je krijgt telkens een stuk verheldering over het betreffende thema en de meditatie brengt je bij jouw unieke beleving. Tussendoor is er alle ruimte om iets te vragen en te delen.


Deze avonden kan je gerust los van elkaar volgen en zijn ideaal om te gaan voelen wat bij jeZelf komen en  een nieuwe visie op je leven voor jou kan betekenen...


TWEEWEKELIJKS OP WOENSDAGEN VAN 19u30 - 21u30               € 15,- per avond 

WOE 19 JUNI 2019: Ruimte creëren voor jezelf

Wat mij betreft, behoort het tot je basishygiëne, op regelmatige basis ruimte creëren voor jezelf. Als je gevoelig bent heb je de neiging om zo op te gaan in jouw omgeving, dat je niet altijd meer bewust bent van je eigen ruimte en energie. Zo verlies je steeds meer het contact met jouw lichaam en gevoel en word je nog meer overspoeld door de prikkels van buitenaf. Het is soms echt lastig om dan de weg terug niet onmiddellijk meer te kunnen vinden. 


Toch is het niet nodig om je daar verdwaald in te blijven voelen, want als je eenmaal door hebt hoe fijn het kan zijn om je te verbinden met je eigen ruimte, dan weet je precies waar je met jouw aandacht naartoe kunt gaan.

Misschien voel je wel dat het je goed zou doen, maar heb je nog niet de tijd genomen om eens uit te zoeken wat er voor jou werkt. Hoe jij makkelijkst weer even op adem kunt komen, zelfs middenin je drukke bezigheden.


Deze avond kun je gebruiken om een haalbaar plan voor jezelf op te stellen. Je krijgt ook nog heel wat tips rond dit thema, zodat je kunt kiezen waar jij je goed bij voelt. Ook na deze avond kunnen we elkaar blijven inspireren, zodat je het niet alleen hoeft te doen en je je gesteund voelt! 


Copyright © 2019 JeZelf Zijn