Liefde beleven


Liefde beleven

naar een nieuwe kijk op relaties


Liefde is een beleving en prachtig om te ervaren. Het stroomt en geeft kracht, het opent je en je voelt je heerlijk. En dat is wat je in een liefdesrelatie hoopt te vinden. 


Na een meestal mooie start merk je al snel dat het toch een behoorlijke uitdaging is...

Plots kom je bij de angst om elkaar te verliezen, bij twijfels, bij ergernissen,... Vanuit je ego-persoonlijkheid kom je dan vaak in je oude patronen terecht om aan liefde en aandacht te geraken en pijn te vermijden.

 

Niet zelden leg je dan de verantwoordelijkheid bij je partner voor dat liefdesgevoel, het geluk en de pijn die jij in de relatie ervaart, of net teveel bij jezelf als het mis gaat. Je creëert daarbij een sfeer waarin je elkaar nodig hebt, je elkaar gelukkig probeert te maken en dan lijkt het logisch dat je daar heel wat compromissen in gaat sluiten om de relatie te laten werken. In hoeverre ga jij je dan aanpassen voor liefde, vaak (ver) voorbij jeZelf?


Liefde vraagt dat eigenlijk helemaal niet, liefde moedigt je net aan om jeZelf te worden, om te ZIJN. Om naar binnen te focussen en daar samen met je partner in te groeien. Als partners raak je elkaar, waardoor je de kans krijgt om je meer en meer te openen. Een relatie stelt je in staat om te genezen van je oude wonden, zodat je steeds meer resonantie en liefde tussen jullie kunt voelen.


Je komt pas echt bij de rijke beleving van liefde als je durft dieper gaan… in jeZelf en in een verbinding, daar waar het ego zich vaak afsluit en denkt dat er geen liefde is. Daar gaat deze workshop over...


We vertrekken van waar je nu bent in je liefdesleven, in een relatie of single zijn. Je wordt bewust van hoe je vanuit al je verhalen de weg naar jeZelf en een partner kunt vinden. Wat de obstakels zijn en hoe je daarmee kunt omgaan zonder erin te blijven hangen, waardoor liefde weer vrijer kan gaan stromen.


Het wordt een dag vol inspiratie, ruimte voor jouw vragen rond je liefdesleven, met oefeningen en begeleide meditaties om te gaan voelen waar het werkelijk om gaat in liefde.

Za 26 oktober 2019  10u - 17u

85 euro 

samen met je partner: 155 euroCopyright © 2019 JeZelf Zijn