Bewust ZIJN: Verdiepende meditatie-avonden

VERDIEPENDE MEDITATIE - AVONDEN

Bewust ZIJN...


JeZelf-Zijn

zijn wie je echt bent

Jij bestaat uit energie en je leeft in een immens energieveld. Jouw mogelijkheid om te ervaren is dan ook veel ruimer en rijker dan wat je gewaarwordt met je 5 zintuigen in de wereld zoals je die ziet.


Vanuit het ego-perspectief ga je vooral kijken naar wat je van jezelf kunt zien, naar wat je voelt en wat je denkt. Omdat dit de waarneembare aspecten van jezelf zijn, is dat vaak wie je denkt dat je bent. Maar je lichaam, je denken en jouw emoties zijn instrumenten die je hebt om je hier uit te drukken, maar het is niet wie jij werkelijk bent.


Bij steeds meer mensen ontstaat dan ook een groter wordend verlangen om contact te maken met hun essentie, met hun ziel. Meditatie is hierbij een uitstekend middel, waarmee je kunt verstillen, naar binnen keren en je eigen energiefrequentie verhogen.


Als je je hiervoor openstelt en de subtielere, innerlijke en zachte signalen van jouw ziel verkent, kan die energie steeds meer door je heen stromen. Dan kan deze interactie de vorm aannemen van een dialoog waarin je ziel jou voorziet van alles wat je wilt weten, ervaren en creëren in dit huidige leven.


Met de meditaties ga je die hogere frequenties verkennen, je gevoeligheid verfijnen en uitbreiden, bewuste intenties inbrengen in het veld van energie, de energieën onderscheiden en leren zien van waaruit je dagelijks leven gemanifesteerd wordt,...


Hoe ruimer je bewustzijn, hoe gemakkelijker je aanwezig, verbonden en bewust kunt ZIJN van en in alles in jouw leven.


De begeleide meditaties van deze avonden worden in het moment gekozen en tussendoor is er ook alle ruimte om jouw ervaringen te delen.

OP DONDERDAGEN VAN 19u30 - 21U30


DO 28 MAART

DO 25 APRIL

DO 20 JUNI


€ 15,- per avond


Copyright © 2019 JeZelf Zijn