Verken jeZelf






Verken jeZelf...

verheldering bij levensthema's


Bewust ZIJN... het brengt je weer bij jeZelf en bij de realiteit hier op aarde en die is niet zo beperkt als jou altijd geleerd werd.

Maar wanneer je jeZelf verliest in alles buiten jou, ben je niet meer afgestemd op jouw essentie, op jouw bron van energie en bevind je je in een lagere trilling van bewustzijn, waarin je verdwaalt in jouw ego-persoonlijkheid en de overtuigingen en verhalen in je leven, waardoor je niet altijd helder ziet wat er echt is. 


Op deze avonden wil ik je inspireren om vanuit een ruimere visie, vanuit de hogere trilling van bewustzijn naar jezelf en naar thema's in jouw leven te kijken.

Je krijgt telkens een stuk verheldering over het betreffende thema, meditatie en oefeningen brengen je bij jouw unieke beleving. Tussendoor is er alle ruimte om iets te vragen en te delen.


Deze avonden kan je gerust los van elkaar volgen en zijn ideaal om te gaan voelen wat bij jeZelf komen en  een nieuwe visie op je leven voor jou kan betekenen...


TWEEWEKELIJKS OP WOENSDAGEN VAN 19u30 - 21u30               € 20,- per avond 

Woe 23 oktober 2019: In verbinding met je kind/puber...

Als je mama of papa wordt, heb je soms een beeld van hoe je je kind wilt opvoeden, maar na een tijdje besef je dat niet alles loopt zoals je had gedacht of verwacht. En in alles wat je jezelf hierin oplegt, want je wil een goeie ouder zijn, verlies je vaak de verbinding met je kind.  


Omdat we in een heftige tijd leven benader je je kind of puber eerder vanuit bezorgdheid en angst, dan vanuit vertrouwen. Door het te willen beschermen, is het voor je kind vaak moeilijk om een eigen weg te vinden. 

Dat ligt aan de basis van heel wat conflicten tussen jullie, hoe groot of hoe klein je kids ook zijn. 


Er is intussen al heel wat geschreven over hoe opvoeden zou moeten zijn, over hoe je die communicatie kunt aanpakken, maar waar hebben jij en je kind nu nood aan? Want elk kind is uniek, jij bent uniek en verbinden werkt alleen vanuit het voelen.


In verbinding hoef je dan ook niet boven je kind te gaan staan, maar het helpen bewegen en groeien. In de ruimte die je schept zal je zien dat jullie op een respectvolle en open manier met elkaar kunnen omgaan. 


Op deze avond leer je hoe je dat dieper contact kunt maken, niet vanuit het ego, vanuit die rol van moeder of vader, maar vanuit jouw hart en intuïtie. Het geeft rust om te weten hoe je het draagvlak groter kunt maken voor de uitdagingen die jullie als ouder en kind allebei doen groeien.

Woe 6 november 2019: Jouw energie bundelen

Ben je snel moe en heb je het gevoel dat je vaak leegloopt? Het maakt je prikkelbaar en je hebt moeite om focus te houden? Dan is de kans groot dat jouw energie versnipperd is. Als je gevoelig bent tril je vaak mee met de energie van alles en iedereen rondom jou, waardoor je overprikkeld raakt. 


Als je alleen bent of er even tussenuit lijkt het oké, maar zodra je weer bij anderen komt of in bepaalde omstandigheden, voel je het weer. Je hebt dan wat tijd nodig om op te laden, voldoende tijd die er in het dagdagelijkse leven niet altijd is. Zo beland je vaak in een vicieuze cirkel. En dat is lastig, omdat het zo'n impact heeft op je levenskwaliteit en je niet altijd weet hoe je eruit kunt komen. 


De reactie die je dan kiest is meestal naar buiten gericht, je gaat je afsluiten voor mensen en situaties om jezelf te beschermen, in de hoop jouw energie te kunnen behouden. Met als resultaat dat jouw wereldje steeds kleiner wordt en je jezelf zoveel ervaringen ontzegt.


Er bestaat ook een andere manier om hiermee om te gaan, jouw energie leren bundelen. Dit pas ik zelf al heel wat jaren toe waardoor ik me zo goed als overal kan bewegen, zonder mijn energie te verliezen. Het komt erop neer om weer verbinding te maken met jouw energie en met jouw ziel.


Op deze avond krijg je inzicht in wat er dan precies met je gebeurt, waardoor jouw energie versnippert. Je leert hoe je jouw energie kunt beheren en je krijgt ook ankerpuntjes om jezelf opnieuw te vinden, als je voelt dat het weer dreigt fout te lopen. 

Woe 20 november 2019: Loskomen van perfectionisme

Omschrijving volgt binnenkort... 


Copyright © 2019 JeZelf Zijn