Verken jeZelf


Verken jeZelf...

verheldering bij levensthema's


Bewust ZIJN... het brengt je weer bij jeZelf en bij de realiteit hier op aarde en die is niet zo beperkt als jou altijd geleerd werd.

Maar wanneer je jeZelf verliest in alles buiten jou, ben je niet meer afgestemd op jouw essentie, op jouw bron van energie en bevind je je in een lagere trilling van bewustzijn, waarin je verdwaalt in jouw ego-persoonlijkheid en de overtuigingen en verhalen in je leven, waardoor je niet altijd helder ziet wat er echt is. 


Op deze avonden wil ik je inspireren om vanuit een ruimere visie, vanuit de hogere trilling van bewustzijn naar jezelf en naar thema's in jouw leven te kijken.

Je krijgt telkens een stuk verheldering over het betreffende thema, meditatie en oefeningen brengen je bij jouw unieke beleving. Tussendoor is er alle ruimte om iets te vragen en te delen.


Deze avonden kan je gerust los van elkaar volgen en zijn ideaal om te gaan voelen wat bij jeZelf komen en  een nieuwe visie op je leven voor jou kan betekenen...


TWEEWEKELIJKS OP WOENSDAGEN VAN 19u30 - 21u30               € 20,- per avond 

Woe 25 september 2019: Hoe genees je jouw lichaam...

Heel wat van onze lichamen zijn geregeld moe en ziek, hoe ver we intussen ook gevorderd zijn in de geneeskunde, je gezond en vitaal voelen is niet altijd evident. 

Het grootste probleem daarbij is dat je niet hebt leren luisteren naar je lichaam. Je laat anderen jou vertellen wat goed voor je lichaam is, hoe je het best kunt voeden, welke beweging goed voor je is,... 


Maar past dat wel bij jouw lichaam?  


Dat kan je eigenlijk alleen maar weten als je leert luisteren naar de natuurlijke intelligentie van jouw lichaam.

Zeker als je al ziek bent, is dat het belangrijkste wat je voor jezelf kunt doen. Want ook in je genezingsproces laat je het vaak afhangen van iets buiten jou, zoals medicatie, stoffen die je jezelf toedient om iets in je lichaam te corrigeren. 


Maar wat als je daarnaast ook weer contact leert maken met jouw levenskrachtenergie, zo belangrijk om je lichaam te laten ontspannen en genezen...

Op deze avond gaan we daarmee aan de slag. Wees je ervan bewust dat het niet bedoeld is als vervanging voor doktersadvies!! Zie het als een rijke aanvulling op wat er momenteel in je lichaam gebeurt en hoe jij dat zelf op een diepgaande manier kunt beïnvloeden. 

Woe 9 oktober 2019: Hoe jij jouw leven creëert...

Je creëert jouw leven... het is een stelling die vaak heel wat reacties uitlokt. Want als dat echt zo is, dan had ik toch wel andere dingen in mijn leven gebracht. Dan had ik een andere partner, een andere job, meer geld, was ik niet ziek, waren mijn kinderen misschien niet zo vervelend,... 


Je leven creëren heeft niet enkel te maken met wat je vanuit een verlangen zou willen, maar vooral met wie je bent en waar je je focus op richt. Je creëert altijd, maar meestal gebeurt het onbewust en zie je de verbanden niet, waardoor je niet altijd begrijpt wat er jou overkomt.  


Zien hoe jij jouw leven creëert, is bewust worden van hoe het hier op aarde werkt. Alles in jouw leven leert je zoveel over jezelf. Als je hier meer inzicht in krijgt, kan je weer jouw verantwoordelijkheid nemen, in plaats van je slachtoffer te voelen van de omstandigheden zoals jou dat maar al te vaak is geleerd. 


Op deze avond ontdek je hoe jij je leven creëert en hoe je daar een vorm aan kunt geven waar jij je goed in voelt. Je leert hoe je je weer kunt aansluiten op die levenskrachtenergie, die door je heen stroomt en alles in jouw leven laat ontstaan...

Woe 23 oktober 2019: In verbinding met je kind/puber...

Als je mama of papa wordt, heb je soms een beeld van hoe je je kind wilt opvoeden, maar na een tijdje besef je dat niet alles loopt zoals je had gedacht of verwacht. En in alles wat je jezelf hierin oplegt, want je wil een goeie ouder zijn, verlies je vaak de verbinding met je kind.  


Omdat we in een heftige tijd leven benader je je kind of puber eerder vanuit bezorgdheid en angst, dan vanuit vertrouwen. Door het te willen beschermen, is het voor je kind vaak moeilijk om een eigen weg te vinden. 

Dat ligt aan de basis van heel wat conflicten tussen jullie, hoe groot of hoe klein je kids ook zijn. 


Er is intussen al heel wat geschreven over hoe opvoeden zou moeten zijn, over hoe je die communicatie kunt aanpakken, maar waar hebben jij en je kind nu nood aan? Want elk kind is uniek, jij bent uniek en verbinden werkt alleen vanuit het voelen.


In verbinding hoef je dan ook niet boven je kind te gaan staan, maar het helpen bewegen en groeien. In de ruimte die je schept zal je zien dat jullie op een respectvolle en open manier met elkaar kunnen omgaan. 


Op deze avond leer je hoe je dat dieper contact kunt maken, niet vanuit het ego, vanuit die rol van moeder of vader, maar vanuit jouw hart en intuïtie. Het geeft rust om te weten hoe je het draagvlak groter kunt maken voor de uitdagingen die jullie als ouder en kind allebei doen groeien.


Copyright © 2019 JeZelf Zijn