Individuele Coaching

Individuele Coaching

JeZelf voelen, toont jou de weg...

Jouw leven krijgt een andere kwaliteit als je het kunt beleven vanuit jouw kernfrequentie, vanuit je ware Zelf. Het is dan ook fijn om te voelen dat er iemand met je mee wandelt die jou daarin steunt, die jou in elke situatie weer bij jezelf brengt, in jouw energie, bij wat jij voelt, bij je eigen antwoorden... zodat je bewuster in je leven kunt staan


Misschien is het niet je gemakkelijkste tijd en loop je ergens vast in jezelf, in je werk, relatie en gezin of in een ander belangrijk gebied van je leven en weet je niet goed hoe je eruit komtHet kan aanvoelen alsof je jezelf kwijt bent, niet weet welke richting je wilt nemen, in patronen verstrikt zit, in emoties, in je denken, in je verleden, bij een bepaalde persoon, of geconfronteerd wordt met blokkades zoals angst(en), twijfels, onzekerheden, niet kunnen loslaten,... met iets wat in je leven niet meer stroomt. 


Als je het moeilijk hebt, bekijk en beleef je de situatie vanuit een te klein perspectief, dat van het ego en is het belangrijk om ruimte te maken zodat er weer beweging komt in jou en in je verhaal.

Want vanuit het ego heb je de neiging om een uitleg of uitweg te zoeken, om eerst situaties of relaties te willen veranderen of om aan jezelf te gaan werken


Maar de grootste verwarringen ontstaan net doordat jezelf daarin niet meer voelt en je de visie van je ziel daarin mist. En daar wil ik je graag bij brengen, want dan kom je bij jouw oplossing.

Waar je nu ook bent, wat er nu ook speelt, we kijken samen hoe je verder kunt...

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jou leeft en wat je graag zou willen creëren. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan. Vervolgens bekijken we jouw evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de verdere sessies duren telkens 1 u en bedragen € 50,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.


Copyright © 2022 JeZelf Zijn