Relatie Coaching

Relatie Coaching

Bewust kiezen voor liefde...

Een liefdesrelatie krijgt een andere kwaliteit als je ze leert beleven vanuit je ware Zelf. Het is dan ook fijn om te voelen dat er iemand met jullie mee wandelt die jullie daarin steunt, die jullie weer bij de essentie brengt als je de weg verliest in het elkaar willen verbeteren en veranderen.


In bewustzijnscoaching hoef je niet altijd vanuit een probleem in je relatie te vertrekken om je bewustzijn te verhogen. Het verlangen om jullie liefdesleven anders te gaan beleven en te ontdekken wat het potentieel voor jullie samen daarin is, zijn de belangrijkste drijfveren. En het kan natuurlijk wel beginnen vanuit iets waar je je niet prettig bij voelt... heel wat minder fijne ervaringen in een relatie zijn net de katalysator om te groeien, om je dichter bij liefde te brengen.


Misschien is het niet jullie gemakkelijkste tijd en zijn jullie vastgelopen in de relatie en weten jullie niet goed hoe je eruit komt. Het kan aanvoelen alsof jullie elkaar niet meer begrijpen, in discussies belanden en kille afstand, geen gevoel van intimiteit meer ervaren, elkaar kwetsen, verstrikt raken in de vele verlangens en verwachtingen van elkaar, moeilijk communiceren, je de ander niet meer vertrouwt en blijft hangen in beelden van hoe de relatie zou moeten zijn. 


Als jullie het moeilijk hebben, zitten jullie vast in het beperkte beeld van het ego van elkaar en van een liefdesrelatie. En dan neem je niet altijd de tijd om te kijken naar wat het voor elk van jullie is, want het voelt onaangenaam en dat wil je zo snel mogelijk oplossen. Vanuit het ego heb je dan de neiging om compromissen te sluiten waarbij je vaak een deel van jezelf ontkent of om te vluchten in afleiding (veel werken of weg zijn van huis, een affaire, gamen,...) of om aan de relatie te werken naar een beeld van hoe het zou moeten zijn, waardoor liefde vaak moeilijk en complex lijkt. 


Maar de grootste verwarringen ontstaan net doordat jullie jezelf daarin niet meer voelen en het ruimere beeld missen, want jullie zijn niet zomaar samen, er zit altijd bewustzijn en groei in voor allebei. Door dat uit de weg te gaan blijf je vaak patronen herhalen en telkens weer reageren op elkaars gedrag. 


Ik help jullie dan ook graag om in elke situatie de kern te leren zien, om jullie patronen te ontmaskeren, zodat je nergens in hoeft te blijven hangen en bewuster en gemakkelijker in de relatie kunt staan. 


Waar jullie nu ook zijn, wat er nu ook speelt, we kijken hoe jullie verder kunnen en hoe je weer samen kunt kiezen voor liefde.

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan.

Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en de ander kunt delen. Van daaruit gaan we dan samen aan de slag.


De sessies zijn helemaal afgestemd op wat jullie nu nodig hebben en omdat iedereen anders is, een ander ritme en verlangens heeft, bekijken we jullie evolutie per afspraak


Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen € 50,-

Een samensessie duurt al snel 1u15 en bedraagt € 65,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.


Copyright © 2022 JeZelf Zijn