Relatie Coaching

Relatie Coaching

"Liefde gaat over

wat je er samen van maakt..."

Een relatie kan boeiend en mooi begonnen zijn, maar het perspectief van waaruit je naar elkaar kijkt, bepaalt in belangrijke mate hoe jullie liefdesleven evolueert. 


Misschien heb je het gevoel dat je relatie niet meer zo goed loopt als vroeger, heb je vaak ruzie, zit je soms verstrikt in misverstanden of voel je verwijdering met je partner. Je wil graag meer liefde, harmonie en verbinding in je relatie ervaren, maar je weet niet goed hoe dat kan.


Dan is het belangrijk om eerst te kunnen onderscheiden vanuit welk perspectief je in jouw relatie staat.


Als je in jouw relatie staat vanuit het ego, dan ben je vooral bezig met wat de ander van je vindt, hoe je overkomt, wat je krijgt of geeft, of hoe je je kunt onderscheiden of aanpassen. Je handelt vanuit je oude patronen en kunt dan snel in conflict komen, onzeker worden, jaloers zijn of afhankelijk worden van de ander.


Als je in jouw relatie staat vanuit je ware zelf, dan ben je vooral bezig met wat je voelt, wat de ander jou laat zien en hoe je daarin kunt groeien, wat je kunt delen en leren, hoe je elkaar kunt ondersteunen en inspireren. Je kunt dan gemakkelijker de harmonie vinden, vertrouwen hebben en respect en ruimte voor wie jullie zijn, ervaren.


Ik help jullie om het verschil te herkennen en om je af te stemmen op wie jullie werkelijk zijn. Want dan zie je het ruimere beeld, kun je bewust worden van de patronen, overtuigingen en emoties die je relatie beïnvloeden en kijk je anders naar elkaar en naar jullie uitdagingen. Niet meer vanuit strijd, maar vanuit... wat zou liefde nu doen.  


Waar jullie nu ook zijn, wat er nu ook speelt, we kijken samen hoe jullie verder kunnen... 

Wat kan het voor jullie betekenen...

  • je komt bij een diepe rust in jou, waardoor je ontvankelijker wordt voor je partner
  • je ziet elkaar écht en ook wat jullie nog spelen uit zelfbescherming
  • je kunt in je eigen energie en gebundeld blijven in een conflict
  • er is meer begrip en respect voor wat er leeft bij elkaar
  • je neemt de verantwoordelijkheid voor jouw aandeel in jullie relatie
  • jullie gaan bewust in verbinding
  • jullie voelen weer plezier en vervulling samen
  • je laat elkaar zijn en dat geeft ruimte
  • je durft je over te geven en geniet van jullie intimiteit
  • je kunt spelen met het perspectief van waaruit je naar elkaar kijkt (ego - ware Zelf), waardoor de relatie lichter en gemakkelijker voelt

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan.

Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en de ander kunt delen. Van daaruit gaan we dan samen aan de slag.


De sessies zijn helemaal afgestemd op wat jullie nu nodig hebben en omdat iedereen anders is, een ander ritme en verlangens heeft, bekijken we jullie evolutie per afspraak


Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen € 55,-

Een sessie samen duurt al snel 1u30 en bedraagt € 70,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.


Copyright © 2023 JeZelf Zijn

unsplash