Relatie Coaching

Relatie Coaching

Bewust kiezen voor liefde...

Een relatie krijgt een andere kwaliteit als je ze kunt beleven vanuit je kernfrequentie, vanuit je ware Zelf. Het is dan ook fijn om te voelen dat er iemand met jullie mee wandelt die jullie daarin steunt, die jullie weer bij de essentie brengt als je de weg verliest in het elkaar willen veranderen, die je eerst weer even bij jezelf brengt, bij jouw energie, bij wat jij voelt, bij je eigen antwoorden,... zodat je bewuster in jullie relatie kunt staan.  


Misschien is het niet jullie gemakkelijkste tijd en zijn jullie vastgelopen in de relatie en weten jullie niet goed hoe je eruit komt. Het kan aanvoelen alsof jullie elkaar niet meer begrijpen, niet meer kunnen vinden, in discussies belanden en kille afstand, geen gevoel van intimiteit meer ervaren, elkaar kwetsen, verstrikt raken in de vele verlangens en verwachtingen van elkaar en blijven hangen in beelden van hoe de relatie zou moeten zijn. 


Als jullie het moeilijk hebben, bekijk en beleef je de relatie vanuit een te klein perspectief, dat van het ego en is het belangrijk om ruimte te maken zodat er weer beweging komt in jezelf en in jullie liefdesverhaal. Want vanuit het ego heb je de neiging om compromissen te sluiten waarbij je vaak een deel van jezelf ontkent of om aan de relatie te werken naar een beeld van hoe het zou moeten zijn, waardoor liefde vaak moeilijk en complex lijkt. 


De grootste verwarringen ontstaan net doordat jullie jezelf daarin niet meer voelen, maar vooral reageren op elkaars gedrag, waardoor je niet meer ziet wat er werkelijk tussen jullie speelt en hoe je daarin kunt groeien.


En dat wil ik jullie graag laten zien, hoe het voelt om vanuit een ruimer bewustzijn naar jullie relatie te kijken en hoe je weer samen kunt kiezen voor liefde!

Waar jullie nu ook zijn, wat er nu ook speelt, we kijken samen hoe jullie verder kunnen...

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag willen creëren. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan.

Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en de ander kunt delen. Daarmee gaan we aan de slag en bekijken we jullie evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen € 50,-

Een samensessie duurt al snel 1u15 en bedraagt € 65,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.


Copyright © 2022 JeZelf Zijn