Relatie Coaching

Relatie Coaching

"Als er ruimte en bewustzijn is, kom je gemakkelijker bij liefde..."

Een liefdesrelatie is iets wat je samen creëert en krijgt een andere kwaliteit wanneer je die verbinding  leert beleven vanuit je diepste Zelf. Het is dan ook fijn om te voelen dat er iemand met jullie mee wandelt die jullie daarin steunt, die jullie weer bij de essentie brengt als je de weg verliest in het elkaar willen verbeteren en veranderen


In deze coaching hoef je niet altijd vanuit een probleem in je relatie te vertrekken om je bewustzijn te verhogen. Het verlangen om jullie liefdesleven anders te gaan beleven en te ontdekken wat het potentieel voor jullie samen daarin is, zijn de belangrijkste drijfveren. Maar het kan natuurlijk wel beginnen vanuit iets waar je je niet prettig bij voelt... heel wat minder fijne ervaringen in een relatie zijn net de katalysator om te groeien, om je dichter bij liefde te brengen.


Misschien is het niet jullie gemakkelijkste tijd en zijn jullie vastgelopen in de relatie en weten jullie niet goed hoe je eruit komt. Het kan aanvoelen alsof jullie elkaar niet meer begrijpen, in discussies belanden en kille afstand, geen gevoel van intimiteit meer ervaren, elkaar kwetsen, verstrikt raken in de vele verlangens en verwachtingen van elkaar, moeilijk communiceren, je de ander niet meer vertrouwt en blijft hangen in beelden van hoe de relatie zou moeten zijn.


Als jullie het moeilijk hebben, zitten jullie vast in het beperkte beeld van het ego van elkaar en van een liefdesrelatie. En dan neem je niet altijd de tijd om te kijken naar wat het  voor elk  van jullie is, want het voelt onaangenaam en dat wil je zo snel mogelijk oplossen. Vanuit het ego heb je dan de neiging om compromissen te sluiten waarbij je vaak een deel van jezelf ontkent of om te vluchten in afleiding (veel werken of weg zijn van huis,...) of om aan de relatie te werken naar een beeld van hoe het zou moeten zijn, waardoor liefde vaak moeilijk en complex lijkt.


Maar de grootste verwarringen ontstaan net doordat jullie jezelf daarin niet meer voelen en daardoor het ruimere beeld missen. Want jullie zijn niet zomaar samen, er zit altijd bewustzijn en groei in voor allebei. Door dat uit de weg te gaan blijf je vaak patronen herhalen en telkens weer reageren op elkaars gedrag. 


Ik help jullie dan ook graag om in elke situatie de kern te leren zien, om jullie patronen te ontmaskeren, zodat je nergens in hoeft te blijven hangen en bewuster en gemakkelijker in de relatie kunt staan.


Waar jullie nu ook zijn, wat er nu ook speelt, we kijken samen hoe jullie verder kunnen en hoe je weer samen kunt kiezen voor liefde.

Wat kan het voor jullie betekenen...

- je komt bij een diepe rust in jou

- je ziet elkaar écht en ook wat je speelt

- je hebt vertrouwen in wat de ander jou laat zien bij jezelf

- je weet wat er van jou is en wat bij je partner hoort

- je voelt meer begrip en mededogen

- je kunt in je eigen energie blijven

- je neemt de verantwoordelijkheid voor jouw deel

- je bent vrij van de ander willen helpen

- je blijft gemakkelijker open en aanwezig bij elkaar 

- je kwetsbaarheid mag er zijn

- je voelt steeds meer liefde

- je respecteert elkaar

- je gaat bewust in verbinding

- je laat elkaar zijn en dat geeft ruimte

- je kunt kiezen van waaruit je in de relatie gaat staan, hoe je reageert

- je durft je over te geven en geniet van jullie intimiteit

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan.

Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en de ander kunt delen. Van daaruit gaan we dan samen aan de slag.


De sessies zijn helemaal afgestemd op wat jullie nu nodig hebben en omdat iedereen anders is, een ander ritme en verlangens heeft, bekijken we jullie evolutie per afspraak


Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen € 55,-

Een samensessie duurt al snel 1u30 en bedraagt € 70,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.

Mochten jullie toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte afspraak, mag ik je dan vragen om ten laatste 24u op voorhand te verwittigen. Zo krijgt iemand anders nog de kans om jullie plekje in te nemen. Bij laattijdig annuleren wordt de afspraak aangerekend. Dank je wel voor jouw begrip.


Copyright © 2023 JeZelf Zijn