Samen Coaching

Samen Coaching

Bewust kiezen voor liefde...

Een relatie krijgt een andere kwaliteit als je ze kunt beleven vanuit je kernfrequentie, vanuit je ware Zelf.

Het is dan ook fijn om te voelen dat er iemand met jullie mee wandelt die jullie daarin steunt, die jullie weer bij de essentie brengt als je de weg verliest in het elkaar willen veranderen, die je eerst weer even bij jezelf brengt, bij jouw energie en beleving, bij helderheid... zodat je bewuster in je relatie kunt creëren.  


Want als je ergens vastloopt in je relatie gebeurt dat altijd vanuit je conditionering, op de laag van je persoonlijkheid, van het ego. Je bent opgegroeid met beelden van hoe een relatie zou moeten zijn, waardoor je nog heel vaak verstrikt zit in de vele verwachtingen en verlangens van elkaar, in de overtuiging dat liefde om opoffering vraagt en waarin de relatie vaak wordt gebruikt om je eigen oude pijn en ontgoochelingen niet meer te moeten voelen, met als gevolg dat je probeert in te grijpen in elkaars ruimte, door het gedrag te willen sturen


Vanuit het ego heb je dan de neiging om compromissen te sluiten, om aan de relatie te werken waarbij je een deel van jezelf ontkent, waardoor liefde moeilijk en complex lijkt. 


Maar de grootste verwarringen ontstaan net doordat je jezelf daarin niet meer voelt, doordat je niet meer bewust en verbonden bent met jouw bronenergie, waardoor je niet meer ziet wat er werkelijk tussen jullie is, waar jullie elkaar raken en hoe je daarin kunt groeien.


En dat wil ik jullie graag laten zien, hoe het voelt om vanuit een ruimer bewustzijn naar jullie relatie te kijken en hoe je weer samen kunt kiezen voor liefde!

Waar jullie nu ook zijn, wat er nu ook speelt, we kijken samen hoe jullie verder kunnen...

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag willen creëren. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan.

Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en de ander kunt delen. Daarmee gaan we aan de slag en bekijken we jullie evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen € 50,-

Een samensessie duurt al snel 1u15 en bedraagt € 65,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.


Copyright © 2021 JeZelf Zijn