Check in... Blijf verbonden en bewust

Check in...

Blijf verbonden en bewust

elke dag opnieuw

Het is soms een hele uitdaging om even te gaan zitten, om tijd te nemen voor jeZelf, om met je aandacht naar binnen te gaan en te luisteren... Toch is het zo ongelofelijk waardevol!

Weer even inchecken, je afstemmen, die diepe rust in jou voelen, je bewustzijn laten verschuiven waardoor je alles weer anders ziet.


Want in je dagelijks leven gaat het vaak te snel, je wordt meegesleurd in het ritme van alles om je heen, waardoor je niet diep genoeg komt. En je weet het, je weet zelfs wat je moet doen, maar je doet het niet...

Je neemt die tijd niet om te "refreshen" en dan blijf je met vanalles zitten, maar je moet verder, er is altijd wel iets te doen, iets dat op je wacht. 


Toch kan het ook anders...


Mediteren, praktische tips en oefeningen zijn daarin een hele mooie tool, want het verhoogt je trilling, waardoor je bewuster wordt en gemakkelijker door het leven kunt gaan. Je ziet meer, je voelt zuiverder aan, je gedachten zijn helderder, je emoties zijn rustiger. Het brengt je ook in je eigen energie, in verbinding met wie je écht bent. Zo ontstaat er orde in de chaos van je persoonlijke leven. Dat geeft stabiliteit en je komt bij een diepe rust en vertrouwen. Bij het dagelijks inchecken kun je die hoge vibratie gemakkelijker aanhouden en dat voelt bijzonder fijn!


Maar als je niet (meer) kiest om even tijd te nemen om te verbinden je diepste Zelf, dan zakt jouw energie weer en kom je opnieuw in de laag van je ego. In die lagere trilling, waar je dat bewustzijn verliest, waar alles veel moeizamer verloopt, waar het jou allemaal meer energie kost. Dan ben je ook onderhevig aan alle afleidingen, prikkels en al die overtuigingen en emoties in het massabewustzijn. Het stimuleert enorm jouw mentale energie waardoor je nog meer de weg verliest in het analyseren en piekeren en in je eigen emoties die soms alle kanten op gaan. 


Het is dus belangrijk om je bewustzijn te verhogen, om in dat ruimer perspectief te kunnen zijn, zeker in deze uitdagende tijd. 


Wat als ik je (bijna) elke dag ondersteun om steeds meer in je eigen energie te zijn, om je vibratie te verhogen. Ik luister en stem me af. Ik put uit alles wat ik kan vinden, de juiste dingen voor jou. Ik bezorg je een passende meditatie, inspiratie, een oefening, een gouden tip, een yogasessie,... Alles wat jou verder brengt, wat jouw bewustzijn open maakt... 


Ik geef je graag het duwtje dat je nodig hebt, zodat ook jij de veranderingen zult kunnen voelen. 


Hoe werkt het...


Je krijgt gedurende 25 dagen elke dag, behalve op zaterdag en zondag, een meditatie of inspiratie. Je kunt het beluisteren of beoefenen op een voor jou geschikt moment gedurende de dag. Ik nodig je dan ook uit om kort iets te delen over jouw ervaring, want daar bouwen we op verder


Je kunt elk moment beginnen met jouw "Check ins".

Jouw investering is ongeveer € 2,5,- per dag, wat neerkomt op € 65,- voor een reeks. 

Als je het leuk vindt, kun je het altijd verlengen met een nieuwe reeks


Copyright © 2023 JeZelf Zijn