Je ego overstijgen

Meditatietraject:

Je ego overstijgen

Wat is het ego? Het ego betekent letterlijk "ik" en het staat voor een omschrijving van wie je denkt dat je bent. Doorheen jouw leven ben je je een beeld gaan vormen van jezelf, door toedoen van je persoonlijke en culturele conditionering. Zo heeft er zich een heel verhaal gevormd: jouw naam, jouw rollen, jouw eigenschappen, jouw overtuigingen,... Dat verhaal heb je voor waar aangenomen en van daaruit sta je in het leven. 


Het ego is dan ook niets om tegen te vechten of vanaf te willen, maar om bewust te zien dat het vaak is blijven hangen in oude herinneringen en angst heeft voor de toekomst, waardoor het jou belemmert om te groeien en te zijn wie je diep vanbinnen bent. Want het ego heeft een sterke neiging om jouw verhaal te beschermen en/of verder uit te bouwen, om te blijven hangen in emoties, in gedachten,...  Tot... er een moment komt dat je dit beetje bij beetje gaat zien.


Om die shift te maken is de meditatiecursus "Je ego overstijgen" een prachtige tool om jezelf op een diep niveau te gaan verkennen en om het "spel" en de patronen van je ego te doorzien, waardoor het steeds meer zijn greep op jou zal verliezen.


De zes modules van het traject “Je ego overstijgen” kun je afzonderlijk volgen, maar ze werken ook mooi samen, elke module schenkt je een unieke kwaliteit van helderheid die een bepaald aspect van je ego onthult. Elk deel is als een stukje van een puzzel dat jou begeleidt bij het ervaren van je ware Zelf, dat jou in staat stelt om uit je ego te stappen, het te doorgronden, er bewust van te worden en het te overstijgen. Vanuit deze staat van helderheid kun je emoties transformeren, verlangens evolueren, gedachten verlichten, de verbinding met je ware zelf verdiepen en je ego overstijgen zodat het voelt alsof je opnieuw geboren wordt.

Hoe werkt het...


De cursus bestaat uit 6 volumes, elk volume bevat 12 meditaties die je kunt verkrijgen op mp3 om thuis verder te oefenen. Zo leer je ook thuis de verbinding maken met je ware Zelf. 

Voorkennis van meditatie is niet nodig om te kunnen volgen, het gaat om wat jij ervaart.

Gedurende de cursusperiode begeleid ik jou bij alles wat er zich tijdens dit groeiproces wil tonen...


Momenteel enkel één op één...

Dit traject kan je individueel volgen op je eigen tempo, bij mij of online.

Bij elk volume nemen we een maand de tijd waarin je 2 sessies krijgt van 1u30 of 1 sessie van 3u, 12 begeleide meditaties op mp3, elke maandag en donderdag een mail om te reflecteren en ook nog persoonlijke begeleiding gedurende 4 weken. Wil je toch liever wat meer tijd nemen, dan kunnen we afspreken om het een beetje meer te spreiden. 

Je betaalt € 220,- per volume.


Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust! 


Copyright © 2023 JeZelf Zijn