Je ego overstijgen


Je ego overstijgen


Wat is je ego? Er bestaan soms heel wat verwarringen over, maar toch is het eenvoudig te begrijpen. Het ego is namelijk dat deel van jezelf dat zich doorheen jouw leven is gaan vormen, het is jouw persoonlijkheid, het verhaal over jezelf. 

Het is dan ook niets om tegen te vechten of vanaf te willen, maar om bewust te zien dat het vaak is blijven hangen in oude herinneringen van waaruit het jou belemmert om te groeien en te zijn wie je diep vanbinnen bent


Als je het op de bestuursstoel van je leven laat zitten, dan merk je hoe het jouw denken, emoties en gedrag bepaalt en voel je je vaak beperkt en gevangen in patronen en situaties die zich blijven herhalen


Je krijgt het gevoel dat er nog zoveel is om aan te werken... waardoor je een voortdurende onrust in je systeem voelt. Pas als je die energielaag van het ego leert overstijgen, ontdek je dat er zoveel meer 'jij' is dan je kleine 'ik' en zie je wat er allemaal mogelijk is voor jou!


In dit traject ga je via begeleide meditaties ervaren hoe het is om dat ruimere bewustzijn te verkennen en om je ego te doorzien, waardoor het zijn greep op jou verliest.


De cursus bestaat uit 6 volumes, elk volume bevat 12 meditaties die je mee krijgt op mp3 om thuis verder te oefenen. Zo leer je ook thuis de verbinding maken met je ware Zelf.

Voorkennis van meditatie is niet nodig om te kunnen volgen, het gaat om wat jij ervaart.

Gedurende de cursusperiode begeleid ik jou bij alles wat er zich tijdens dit groeiproces wil tonen...


Dit traject kan je individueel volgen op je eigen tempo, bij mij of online.

Bij elk volume nemen we een maand de tijd waarin je 2 sessies krijgt van 1u30 of 1 sessie van 3u, 12 begeleide meditaties op mp3, elke maandag en donderdag een mail om te reflecteren en ook nog persoonlijke begeleiding gedurende 4 weken.

Je betaalt € 220,- per volume.


Je kunt deze volumes ook afzonderlijk volgen, dan kan je kiezen in welk aspect jij je wilt verdiepen:


  • Opnieuw geboren worden
  • Emoties transformeren
  • Je begeertelichaam evolueren
  • Je geest verlichten
  • Je Goddelijke Zelfbewustzijn verdiepen
  • Ego overstijgen


Copyright © 2020 JeZelf Zijn