Je ego overstijgen

- WIE BEN JIJ ALS ER NIEMAND KIJKT? -

JE EGO OVERSTIJGEN


6 MODULES

6 MAANDEN


INCL COACHING, MEDITATIES, INSPIRERENDE MAILS EN SYLLABUS

HOE WERKT HET...

Dit traject kun je momenteel enkel individueel volgen op je eigen tempo, bij mij of online.


Bij elk volume nemen we een maand de tijd waarin je 2 sessies krijgt van 1u30 of 1 sessie van 3u, 12 begeleide meditaties op mp3, elke maandag en donderdag een mail om te reflecteren en ook nog persoonlijke begeleiding gedurende 4 weken, zodat je heel intens gesteund wordt bij het steeds meer doorzien van de rol van het ego in jouw leven. 


Wil je toch liever wat meer tijd nemen, dan kunnen we afspreken om het een beetje meer te spreiden.

Je betaalt € 230,- per volume.


Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

JE ZULT PAS VRIJ ZIJN ALS JE HET EGO DOORZIET...


Wat is het ego nu precies? En waarom zou je het moeten overstijgen?

Het ego betekent letterlijk "ik" en het staat voor een omschrijving van wie jij denkt dat je bent. Doorheen jouw leven ben jij je een beeld gaan vormen over jezelf, door toedoen van je opvoeding, de mensen in jouw omgeving en door de conditionering van de maatschappij waarin je leeft.


Je bent gaan geloven dat jij zo bent en ook wat jouw mogelijkheden in het leven zijn. Daar vorm je al meteen je eigen beperkingen, zonder dat je het zelf door hebt. 


Je identificeert je met dat beeld en dat noemen we je ego-persoonlijkheid. Het ego is ervan overtuigd dat het los staat van anderen, dat het kan tekort schieten, dat het zich moet bewijzen, dat het dingen moet doen om gezien en geliefd te worden,...


Het bevat de gedachten en gevoelens waarvan jij denkt dat ze bij je horen. Het is het totaalplaatje van jezelf waarin je duidelijk hebt ‘hoe je jezelf wilt tonen’ en ‘hoe je niet gezien wilt worden’.


Het zorgt ervoor dat je op een bepaalde manier reageert op jouw omgeving en dan trek je ook de mensen en situaties aan die daarbij passen, maar je hebt niet door dat het jouw creatie is. Je voelt je overgeleverd aan de omstandigheden...


Toch is het ego niets om tegen te vechten of vanaf te willen, maar om bewust te zien dat het vaak is blijven hangen in oude ervaringen en overtuigingen, waardoor het jou belemmert om te groeien en te zijn wie je diep vanbinnen bent.


Het ego heeft gewoon een sterke neiging om jou en je verhaal te beschermen en/of verder uit te bouwen, om te blijven hangen in emoties, in gedachten,... Tot er een moment komt dat je de rol(len) die het speelt, beetje bij beetje gaat zien...

STEM JE AF EN KIJK MILD NAAR JE EGO...


Als je zo naar jezelf kijkt en begint te beseffen dat het slechts je persoonlijkheid is die liefde zoekt, komt er rust en ruimte in jezelf. Dan wordt je je weer bewust van wie jij diep vanbinnen bent, daar voel je dat je er helemaal mag zijn, dat je geliefd bent, dat er zoveel mogelijk en beschikbaar is voor jou. 


Je hoeft niets meer te bewijzen en je voelt de zin in jouw bestaan. Je krijgt meer vertrouwen in jeZelf en in jouw uitdagingen. Je merkt wat jouw invloed op je leven is en hoe jij kunt spelen met jouw creaties. 


In deze frequentie van bewustzijn kun je veel meer genieten en voel je de overvloed, dat innerlijke gevoel van vervulling en merk je hoe alles op het juiste moment komt. Jouw leven wordt leuker, je hoeft niet meer zo te zwoegen en het moeten valt steeds meer weg.


Je ervaart de kracht en vrijheid in jou en je potentieel ga je duidelijker merken. En misschien nog het mooiste van alles, je hebt een diepere verbinding en contact met andere mensen, omdat zij geen bedreiging meer voor je zijn. Je beleeft jouw leven.


Het is dan ook aan jou om te kiezen naar welke stem je luistert, die van het ego in jou of die van je ware Zelf. Weet dat wat je ook kiest, jouw leven dat naar jou zal reflecteren.  


Om die shift te maken is de meditatiecursus "Je ego overstijgen" een prachtige tool om jezelf op dat bewustere niveau te gaan verkennen en om het "spel" en de patronen van je ego te doorzien, waardoor het steeds meer zijn greep op jou zal verliezen.

DE 6 MODULES ZIJN:

1 - Opnieuw geboren worden

2 - Emoties transformeren

3 - Je begeertelichaam evolueren

4 - Je geest verlichten

5 - Het Goddelijk zelfbewustzijn verdiepen

6 - Ego overstijgen

De zes modules van het traject “Je ego overstijgen” kun je in principe afzonderlijk volgen, maar ze werken eigenlijk wel heel mooi samen. Elke module schenkt jou helderheid in een bepaald aspect van je ego.


Je gaat op een andere manier kijken en dat maakt deze reeks zo uniek. Je leert je persoonlijkheid observeren en je verkent kwaliteiten zoals je innerlijke wijsheid, hoe je gedachten kunt transformeren, wat de werkelijke aard van emoties is, hoe je meer vrijheid en overvloed in jouw leven kunt creëren door het te benaderen vanuit een nieuw en hoger perspectief. 


Ook het verwachten en verlangen dat zo eigen is aan het ego, ga je eens wat grondiger onderzoeken. Want daar loop je soms heel erg in vast en dat merk je in hoe je naar jezelf kijkt en hoe je in jouw relaties staat. 


Elk volume is als een stukje van een puzzel dat jou helpt bij het ervaren van je ware Zelf, dat jou in staat stelt om uit je ego te stappen, het te doorgronden, er bewust van te worden en het te overstijgen.

unsplash