Je ego overstijgen: Emoties transformeren

Je ego overstijgen:

Emoties transformeren

Emotie wordt in het Engels omschreven als e-motion: energie in beweging. Het is een reactie op iets buiten jou, op een situatie of persoon die jou raakt en op een gedachte die je daarover hebt. Het is dan ook een heel natuurlijk proces om die emotie te laten stromen


Maar dat heb je thuis niet altijd gezien, er was nauwelijks ruimte voor emoties. Als er een emotie kwam werd je al snel getroost of werd er jou verteld dat je flink moest zijn of werd je zelfs genegeerd,... Er werd ook nauwelijks over gepraat, want er waren meestal wel belangrijkere dingen dan dat, met als gevolg dat je emoties hebt leren onderdrukken en zelfs nu nog niet goed weet hoe je ermee kunt omgaan.


Kijk eens in hoeverre die emoties jouw leven al bepaald hebben tot hiertoe. In de keuzes die je genomen hebt of net niet, in je gezin, in liefde of single zijn, op je werk,... Hoe reageer jij dan? Heb je de neiging om die lading op te kroppen of gooi je het er net uit, waardoor je voelt dat je de verbinding met jezelf en de mensen om je heen verliest?


Je hoeft niet lang te kijken om te zien dat emoties een grote impact op jouw leven hebben. Ze beheersen je denken, jouw gedrag en je fysieke lichaam. Het is dan ook belangrijk dat je ze kunt zien voor wat ze zijn, dat je bewust wordt wat ze jou vertellen en leert hoe je ze kunt transformeren. 


In deze meditatiecursus ga je verkennen in jouw innerlijke emotionele wereld. Je gaat duiken in alles wat jij nog vasthoudt, de ermee gelinkte verhalen en personen leren loslaten zodat jij je vrijer kunt voelen. Helderheid leren brengen in emoties geeft je dan ook rust en een dieper vertrouwen.


Enkele van de onderwerpen in de meditaties op deze voormiddag zijn: Helder blijven bij negatieve emoties; Voordelen van een vredevol leven; Positieve emoties over je lichaam; Pijn loslaten; Bevrijding van herhaling van het verleden; Innerlijke vrede verdiepen; Meer vrede, vreugde en liefde toelaten;...

Praktisch...


Deze cursus worden gegeven op Za 20 nov van 9u tot 13u, live hier in Ingelmunster. 

De basisprijs is € 60,-.


Je kunt ook kiezen om de meditaties erbij te nemen, zodat je thuis verder kunt oefenen.

Er zijn 12 meditaties beschikbaar bij dit thema, die je kunt aankopen voor € 55,-.


Wil je het nog intensiever beleven, dan kun je het ook aanvullen met persoonlijke begeleiding gedurende 4 weken, waarin je elke maandag en donderdag een mail krijgt met inzichten en intussen ook iets kunt vragen en/of delen. De persoonlijke coaching komt op € 35,-.


Heb je dit thema al eerder gevolgd en wil je graag nog eens herhalen in groep? Dat kan, dan betaal je

€ 40,- voor deze zaterdag.

Mocht deze datum jou niet passen, maar je wil toch graag ervaren wat dit met jou doet, dan kan je ook individueel bij mij terecht, live of online. Vraag gerust meer info...


Copyright © 2021 JeZelf Zijn