Groeigroep Bewust Worden

- JE KUNT ALLES IN JOUW LEVEN GEBRUIKEN

OM BEWUST TE WORDEN -

GROEIGROEP

BEWUST WORDEN


1 KEER PER MAAND

GEDURENDE 4 MAANDEN


HOE WERKT HET...

Deze groep is bedoeld voor mensen die al een tijdje bezig zijn of een passie voelen om zichzelf en de wereld op een bewustere manier te onderzoeken.


We komen 1 keer per maand samen in een sfeer waar je als gelijkgestemden elkaar kunt ontmoeten en inspireren om dieper in jezelf te duiken.


De locatie is Maandagstraat 12 in Ingelmunster.

De prijs per avond is € 25,-


De data van het najaar 2023 zijn:

Woe 20 sept 2023 van 19u30 - 21u30

Woe 18 okt 2023 van 19u30 - 21u30

Woe 15 nov 2023 van 19u30 - 21u30

Woe 13 dec 2023 van 19u30 - 21u30

Met deze groeigroep ga je jouw ware aard als bewustzijn dieper verkennen. Je leert anders kijken naar wie jij bent en naar de dynamieken in jouw leven. Je komt los uit de identifcatie met je ego-persoonlijkheid en je bevrijdt je steeds meer van de verkrampingen die eigen zijn aan deze lagere frequentie van bewustzijn. 


We gaan uit van de onderwerpen en thema's waar jij nog tegenaan loopt in het leven, met iets wat je misschien nog niet helemaal begrijpt, maar je leert het dit keer op een bewuste manier benaderen. 


Want op ego-niveau wil je graag een oplossing, zodat het probleem van de baan is. Maar is het dan echt weg of heb je vooral mensen en situaties of zelfs jezelf willen veranderen, opdat jij je goed zou voelen? Dan mis je dat ruimere bewustzijn, waardoor iets zich soms blijft herhalen. Other faces, other places, maar de rode draad blijft vaak dezelfde. 


Als je daarentegen bewust leert kijken, merk je wat die situatie jou nog laat zien bij jezelf. Ik help je om dat helder en open te maken. Alles waar je bewustzijn in brengt, verhoogt jouw vibratie, waardoor je andere dingen in jouw leven kunt creëren. 


Ook daarmee gaan we aan de slag, met hoe jij dat nu op een bewustere manier kunt doen. Als je luistert naar jeZelf, wat wil er dan veranderen in je gezondheid, in jouw relaties, op het werk, met de kinderen, in vriendschappen? En hoe zit het met liefde, overvloed, vreugde,...


We wisselen de gesprekken af met meditaties, zodat je ook telkens bij de ervaring komt en het niet enkel in je hoofd bij een "weten" blijft. Je leert hoe je het kunt integreren in jouw energieveld, want daar vinden werkelijke veranderingen plaats. 


De avonden ontstaan spontaan vanuit wat iemand in dat moment wil inbrengen. Voel je het verlangen om bewust te groeien door de situaties en relaties in jouw leven? Dan ben je zeker welkom!

unsplash