Anders kijken naar je moeder

Anders kijken naar je moeder

Jouw leven is begonnen bij je moeder. Bij haar had je jouw eerste ervaringen met liefde en ook je gevoel van eigenwaarde werd heel sterk beïnvloed door hoe ze met jou omging. Wat je van haar hebt meegekregen of net hebt gemist en hoe jij dat vertaald hebt voor jezelf, kan ook nu nog voelbaar zijn in hoe je naar jezelf kijkt, in je liefdesleven en in het je kunnen verbinden met andere mensen.


Los van het feit dat er onderweg nog heel wat andere ervaringen jou hebben beïnvloed, is dit toch wel een belangrijk stuk van jouw basis. Wellicht heb je niet altijd door hoe loyaal je ook nu soms nog bent aan je moeder of je net tegen haar afzet, waardoor je eigenlijk nog niet helemaal vrij bent om je eigen pad te bewandelen


Als je die verbinding wat nadert onderzoekt dan kun je zien dat je moeder tijdens jouw kindertijd meestal zelf ook met thema's zat waar ze niet altijd goed raad mee wist, waardoor het misschien niet allemaal gelopen is zoals jij gewild had. Misschien heb je al geprobeerd om haar dingen te laten inzien,... Toch hoef je haar niet te willen veranderen, maar je kunt wel iets doen aan jouw perceptie en gevoel van je mama. Zelfs al is ze gestorven, soms blijven er nog heel wat herinneringen in je energie kleven die jou tegenhouden, zonder dat je het echt door hebt.


Op deze avond ga je anders leren kijken naar je moeder, niet meer vanuit je persoonlijkheid met die pijn en ontgoochelingen of voorzichtigheid, maar vanuit je kern. Want dan zie je vaak andere dingen die je voorheen nog niet zag en kun je voelen wat er nu werkelijk nog tussen jullie speelt en hoe je dat kunt openmaken


Als jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw stukje van de verbinding, kan de relatie tussen jullie transformeren naar iets waarin jij mag ZIJN en je mama ook. En dan... dan ben je vrijer om voortaan ook je eigen weg in liefde en relaties en in de andere aspecten van je leven te gaan volgen.


Praktisch...


We gaan samen online voor deze workshop. 

Wil je er graag bij zijn? Dan zien we elkaar in een ZOOMsessie op woe 3 nov 2021 van 20u tot 21u30. De kostprijs voor deze avond is € 22,-.


Copyright © 2021 JeZelf Zijn