Anders kijken naar je vader

Anders kijken naar je vader

Je begint je leven bij je moeder, waar je heel wat leert over liefde en verbindingen. Dan is het de beurt aan je vader, van hem leer je richting geven aan je leven, keuzes maken, hoe het hier allemaal werkt in de maatschappij en hoe jij jouw plekje daarin kunt vinden. Wat jij van hem hebt meegekregen of net hebt gemist en hoe jij dat vertaald hebt voor jezelf, kan ook nu nog voelbaar zijn in je werksituatie, in jouw vermogen om beslissingen te nemen, in je financiën, in je doelgerichtheid en toewijding aan de vorm van je leven.


Los van het feit dat er onderweg nog heel wat andere ervaringen jou hebben beïnvloed, is ook hij toch wel een belangrijk stuk van jouw basis. Wellicht heb je niet altijd door hoe loyaal je ook nu soms nog bent aan je vader of je net tegen hem afzet, waardoor je eigenlijk nog niet helemaal vrij bent om je eigen pad te bewandelen


Maar ook je vader zat met bepaalde thema's in zijn leven, waar hij niet altijd goed raad mee wist, waardoor hij er niet altijd voor je was en je dit stuk in je opvoeding misschien wat gemist hebt. Sommige vaders waren hard of best wel gevoelig en hebben al vroeg dat aspect in zichzelf leren afsluiten. Intussen weet je dat je hem niet zult kunnen veranderen. Maar je kunt wel iets doen aan jouw perceptie en gevoel van je vader. Zelfs als hij gestorven is, soms blijven er nog heel wat herinneringen in je energie kleven die jou tegenhouden, zonder dat je het echt door hebt.


Op deze avond ga je anders leren kijken naar je vader, niet meer vanuit je persoonlijkheid met die pijn en ontgoochelingen of medelijden, maar vanuit je kern. Want dan zie je vaak andere dingen die je voorheen nog niet zag en kun je voelen wat er nu werkelijk nog tussen jullie speelt en hoe je dat kunt openmaken


Als jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw stukje van de verbinding, kan de relatie tussen jullie transformeren naar iets waarin jij mag ZIJN en je papa ook. En dan... dan ben je vrijer om voortaan ook je eigen weg in de materiële wereld te creëren, vanuit meer vertrouwen en vreugde in wie jij bent en waar je voor staat.   


Praktisch...


We gaan samen online voor deze workshop. 

Wil je er graag bij zijn? Dan zien we elkaar in een ZOOMsessie op woe 1 dec 2021 van 20u tot 21u30. De kostprijs voor deze avond is € 22,-.


Copyright © 2021 JeZelf Zijn