Anders kijken naar...

Anders kijken naar...

Op deze avonden ga je anders leren kijken naar de aspecten in je leven hier op aarde. Want je bent al vroeg geconditioneerd, waardoor je op een bepaalde manier iets bent gaan benaderen en de laatste tijd begin je steeds meer te voelen dat het niet altijd klopt voor jou, dat het jou beperkt heeft


Kijk maar naar godsdiensten, politieke systemen, de normen in onze maatschappij, onze opvoeding,... Zoveel werd er voor jou bepaald. Het heeft je de vrijheid ontnomen om dat zelf te mogen onderzoeken, om te voelen hoe iets voor jou is. Je werd al die tijd in een lagere trilling gehouden, zodat je gemakkelijker afhankelijk zou blijven en niet bij je eigen innerlijke wijsheid zou kunnen komen.

Net daarin wil ik je aanmoedigen, om je beeld te verruimen


Want het perspectief van waaruit je naar iets kijkt, bepaalt jouw beleving. En daarom ben je hier, om te verkennen, om te spelen, om te creëren, om bewust te worden van welke vorm jij aan jouw leven geeft. 


Ook hierin maak ik graag het onderscheid tussen de bewustzijnslagen van het ego en van je ware Zelf. Vanuit de laag van het ego kijk je vaak te éénzijdig, is het opgelegd van buitenaf of vanuit een conclusie die je zelf gemaakt hebt en het zet jou vast. Maar wat als het niet is zoals je dacht dat het was, wat als het misschien niet is zoals het jou verteld werd?  


Vanuit de hogere trilling van je ware Zelf leren kijken naar een situatie of relatie, brengt jou bij andere inzichten. Op dit niveau kom je los van je oude programmering. Zo zie je meteen ook beter waarom je net die mensen of situaties in je leven aantreft en ook wat jij daarin kunt doen. Het geeft jou de ruimte om dingen te herzien en andere keuzes te maken voor een nieuwe toekomst


Hoe werkt het...


Deze avonden worden online gegeven via ZOOM en kun je gerust los van elkaar volgen.

We beginnen om 20u en ronden af om 21u30. Per avond betaal je € 25,-


Wil je er graag bij zijn? Dat kan nog op:

Di 13 december 2022: Anders kijken naar je liefdesleven


Klik op het thema voor meer informatieCopyright © 2022 JeZelf Zijn