Anders kijken naar je liefdesleven

Anders kijken naar je liefdesleven

Je verlangt naar liefde, je zoekt verbinding,... Maar meestal kijk je naar liefde vanuit je persoonlijkheid, waarbij er nogal wat voorwaarden aan gekoppeld zijn. Het begon al in je kindertijd, waar je niet altijd dat basisvertrouwen in liefde hebt meegekregen, waardoor je leerde om je op een bepaalde manier te gedragen om toch maar die liefde van anderen voor jou te voelen.


Het grootste deel van onze relaties is ook nu nog gebaseerd op die angst van het ego, angst om liefde te verliezen en 'niet goed genoeg' te zijn. Het doet allerlei verwrongen dynamieken in relaties ontstaan, gaande van je vaak aanpassen en je teveel geven voorbij je eigen grenzen. Of... verlangen dat je partner zich aan jou aanpast zodat jij je geliefd kunt voelen. Of... bang worden voor liefde, waardoor je je slechts beperkt durft engageren of een relatie zelfs uit de weg gaat vanuit angst om opnieuw gekwetst te worden. Of... iets daar tussenin. Met als gevolg dat liefde moeilijk en ingewikkeld lijkt.


In liefde en relaties is er dan ook nood aan een ruimer perspectief...


Op deze inspiratieavond laat ik je zien waarom de oude manier om naar liefde en relaties te kijken, zo beperkend is en niet langer werkt. Je zult ook ontdekken wat de functie van andere mensen in je leven is, waardoor je je liefdesleven tot hiertoe beter zult begrijpen en je zult leren hoe je dan de diepte van wat liefde echt is, kunt gaan ervaren. 


Hoe werkt het? 


We gaan samen online voor deze workshop. 

Wil je er graag bij zijn? Dan zien we elkaar in een ZOOMsessie op di 13 dec 2022 van 20u tot 21u30

De kostprijs voor deze avond is € 25,-


Copyright © 2022 JeZelf Zijn