Anders kijken naar wie jij bent

Anders kijken naar wie jij bent

Als ik je zou vragen wie jij bent, begin je meestal met je naam, vertel je iets over wat je doet als beroep, heb je het over je gezinssituatie,... Daarna volgen er nog enkele eigenschappen die je gedurende al die jaren op jezelf hebt gekleefd of hebt laten kleven door anderen. Alles wat je zegt na "ik ben..." omschrijft hoe jij jezelf hebt leren zien.


Tegen de tijd dat je 35 bent is dat beeld van jezelf al voor een groot deel gevormd. Je denkt te weten wat je kunt en wat niet, wat jouw ding is en wat niet. Je beweegt je binnen een bepaald "hokje" dat ergens wel comfortabel en veilig voelt.


Maar dan is er toch die druk vanuit de buitenwereld die jou met beelden opzadelt van wie je zou moeten zijn. Je wordt aangespoord om de beste versie van jezelf te worden, een goeie partner, perfecte ouder voor je kinderen, liefst ook nog met een fit en slank lichaam,... Het maakt dat er altijd wel iets is waar je aan zou moeten werken, waardoor je nooit echt tevreden bent met jezelf en ook de rust moeilijk kunt vinden. 


Dat altijd maar streven waarin je geduwd wordt, zorgt ervoor dat je niet bij jouw essentie komt, dat je niet meer weet wie jij écht bent. Want het trekt je aandacht voordurend naar buiten, naar hoe jij daar gezien wordt door anderen. Maar ben jij wel wat je daar allemaal speelt?


Het is dan ook tijd om eens vanuit een ander perspectief naar jezelf te gaan kijken


Op deze inspiratieavond leer je weer dat pure in jou ontmoeten. Je merkt dat je veel meer bent dan je ego, dan wie jij dacht dat je was. Jij bent een energetisch wezen en je leeft in dit lichaam. Daar ga je opnieuw mee verbinden, zodat je jezelf niet langer hoeft te verliezen in die beperkte persoonlijkheid en in wat er allemaal op je af komt. Want je kunt maar gelukkig zijn als je leeft en creëert vanuit wie jij werkelijk bent


Hoe werkt het? 


We gaan samen online voor deze workshop. 

Wil je er graag bij zijn? Dan zien we elkaar in een ZOOMsessie op di 4 okt 2022 van 20u tot 21u30

De kostprijs voor deze avond is € 25,-


Copyright © 2022 JeZelf Zijn