Even bij jeZelf

Praktijk voor Intuïtieve Coaching, Bewustwording en Innerlijke Groei
Even bij jeZelf...

Op deze avonden wil ik je inspireren om vanuit een ruimer bewustzijn naar jezelf en naar thema's in jouw leven te kijken. Want op de laag van het ego loop je vaak vast in de verhalen, patronen, emoties en gedachten, waardoor je dingen onnodig blijft herhalen of er moeilijk van los kunt komen.


Je krijgt telkens een stukje verheldering over het betreffende thema, de aanvullende meditaties en oefeningen laten je dieper voelen en brengen je bij de inzichten die jij nu nodig hebt

Tussendoor is er alle ruimte om iets te vragen en te delen.


MAANDELIJKS online via Zoom op woensdag van 20u - 21u30                                         € 22,- per avond


Woe 10 februari 2020: Je hart openen

Je voelt je kwetsbaar en daarom heb je soms de neiging om je hart wat te sluiten. Het gebeurt misschien sneller dan je lief is, maar je ego-persoonlijkheid doet dat om jezelf te beschermen, om pijnlijke ervaringen te vermijden. Vanuit die oude herinneringen benader je ook nieuwe situaties, voorzichtig en behoedzaam…


Het is lastig om je daar niet vrij in te kunnen voelen en zeker nu ook in Coronatijden, waarin je nog meer met jezelf geconfronteerd wordt, voel je jouw verlangen naar liefde en naar dat intense beleven. Of je nu in een relatie zit of niet, diep vanbinnen weet je dat het anders kan. Maar er zit nog iets tussen… en het lijkt wel alsof je daardoor telkens op datzelfde punt beland. 


En daar gaan we vanavond naar kijken, hoe jij vanuit je bewustzijn verder kunt groeien in liefde. Want je zoekt zo vaak de liefde bij een ander, terwijl die jou eigenlijk maar kan bereiken als jij je eigen blokkades geneest en je hart weer opent. Het wordt een hele praktische avond, want we gaan aan de slag met een relatie naar keuze en met de emoties die jou belemmeren om liefde te kunnen toelaten. 


Wil je er graag bij zijn?


Copyright © 2021 JeZelf Zijn