Even bij jeZelf - Meditatie-avonden

Even bij jeZelf

Meditatie-avonden

Mediteren wordt heel vaak gezien als een middel om je te ontspannen, om even uit alle drukte te kunnen stappen en weer die rust te vinden. Maar na afloop kom je opnieuw in jouw dagelijks leven en verlies je vaak al snel weer dat gevoel en verlang je naar een volgende meditatie, enz...


Je kunt ook een stapje verder gaan en het gebruiken om bewust te worden, om dieper in jezelf te duiken, om in de trilling van jouw ziel te gaan verkennen en te onderzoeken wat er vanbinnen in jou nog speelt, waardoor jouw leven er zo uit ziet


Want als je met iets zit, luister je meestal eerst naar je denken, naar jouw emoties of naar het advies van andere mensen. Het maakt de verwarring vaak alleen maar groter. Het lastige is dat je dan een oplossing zoekt vanuit het ego, vanuit iets willen doen, waardoor je niet altijd voelt wat het voor jou is, wat het jou laat zien, waarin jij kunt groeien.  


Op deze begeleide meditatie-avonden wil ik je inspireren om vanuit een ruimer bewustzijn naar jezelf en naar thema's in jouw leven te kijken. Je krijgt telkens een stukje verheldering over het betreffende thema, de meditaties en oefeningen laten je dieper voelen en brengen je bij de inzichten die jij nu nodig hebtTussendoor is er alle ruimte om iets te vragen en te delen.


Hoe werkt het...


Deze avonden worden live gegeven en kan je gerust los van elkaar volgen. Per avond betaal je € 22,-

Het adres is De Montblancplein 3 in Ingelmunster

Wil je er graag bij zijn? Dat kan op:

Woe 4 mei 2022 van 19u30 tot 21u30: Meer tijd creëren

Hoe ga jij om met jouw tijd? Je hebt ongetwijfeld al gemerkt hoe belangrijk het is om daarin keuzes te kunnen maken. Want je hoofd loopt al snel vol, je ego is vatbaar voor al die prikkels, voor afleiding,... In de vibratie van het ego merk je dan ook hoe je steeds vaker vast loopt in WAT je zou moeten of willen doen, in HOE je het zou moeten of willen doen,... en je doet je best om dat in die 24u rond te krijgen. 


Maar is er nog ruimte om te luisteren? 


Want als je een tekort aan tijd ervaart is het ego met je aan de haal gegaan, waardoor je in heel wat dingen wordt meegezogen. Je wordt geleefd door de buitenwereld, door jouw gedachten,... en dat is geen fijn gevoel. Hoe kun je nu weer meester worden over jouw tijd? 


Door met je aandacht naar binnen te gaan... 


Concrete tips kunnen wel helpen, maar als je dieper gaat, kom je in de frequentie van je ziel en is de beleving van tijd helemaal anders. Daar moet niet alles op hetzelfde moment. Daar ontstaat overzicht en kun je die stroom weer vinden waarin je veel gemakkelijker alles gedaan krijgt en zelfs nog over extra tijd kunt beschikken.


Het is fijn om in je dagelijks leven over de vaardigheid te beschikken om jouw tijd ook te kunnen benaderen vanuit jouw kern en te kunnen loskomen uit dat strakke ritme van je ego.


Dat is wat we vanavond gaan doen, tijd op een hele nieuwe manier benaderen. Je ontdekt hoe je uit de mallemolen van je leven kunt stappen en veel efficiënter je tijd kunt gaan indelen. Je leert luisteren naar de impulsen van je ziel daarin en niet enkel die van de buitenwereld en je eigen denken. Je voelt letterlijk hoe je meer tijd kunt creëren. 

Woe 1 jun 2022 van 19u30 tot 21u30: De behoefte aan goedkeuring loslaten


Copyright © 2022 JeZelf Zijn