Even bij jeZelf

Even bij jeZelf...Op deze avonden wil ik je inspireren om vanuit een ruimere visie naar jezelf en naar thema's in jouw leven te kijken.

Je krijgt telkens een stuk verheldering over het betreffende thema, de meditaties en oefeningen brengen je bij jouw unieke beleving. Tussendoor is er alle ruimte om iets te vragen en te delen.


De avonden kan je gerust los van elkaar volgen, wel graag inschrijven vooraf! 

Op woensdagavonden online van 20u tot 21u30          € 22,- per avond

Woe 16 september 2020: Begin je dag vanuit jeZelf (online)

Wat doe jij als je 's morgens wakker wordt? Is dat je smartphone nemen en je aandacht al naar buiten laten dwalen, verder piekeren over wat er ook maar in je leven is, of veel te lang blijven liggen en dan in alle haast in jouw dag moeten duiken,... Wat het ook is, je begint vaak onbewust aan jouw dag, waardoor je eerder reageert op wat er op je af komt, in plaats van eerst even bij jeZelf te komen en dan te voelen welke koers jij kunt varen. 


De ochtend is het beste moment om je af te stemmen, zodat je ook gedurende de dag jouw weg niet meer zo snel verliest. En dat merk ik zelf heel duidelijk, vroeger nam ik ook geen tijd om eerst even contact te maken met mezelf en had ik vaak het gevoel achter alles aan te moeten hollen. Nu ik die tijd wel neem, verlopen mijn dagen anders, bewuster en veel meer in een flow.


Op deze avond ga ik je heel wat tips geven om je na het wakker worden, af te stemmen op jouw essentie. Zodat ook jij kunt ervaren hoe jij je leven creëert en beleeft, in plaats van geleefd te worden. En hoe je ook gedurende de dag, als je het weer even kwijt bent, op een gemakkelijke manier opnieuw de weg terug naar jeZelf kunt vinden. 

Woe 7 oktober 2020: JeZelf vinden na een narcische relatie (online)

Als je in je leven met narcisme te maken hebt of had, dan heeft dat heel wat sporen bij je achtergelaten. Want het doet wat met je, alsof je helemaal onderuit gehaald wordt en jezelf niet meer vertrouwt. Het heeft een hele impact op je eigenwaarde en zelfrespect. 


Heel wat mensen voelen zich dan ook slachtoffer, maar toch zit er iets in jou dat voor een ommekeer kan zorgen. En het is net dat in jou wat je na zo'n contact even helemaal kwijt bent, de verbinding met wie jij werkelijk bent. Maar in plaats van je te blijven verliezen in je denken, de verhalen en emoties rond die situatie waardoor jouw energie nog meer zakt, kan je nu kiezen om dieper te gaan in jezelf, zodat je hier uit kunt komen. 


Op deze avond gaan we kijken naar de onderliggende energie, naar de dynamiek tussen jij en een narcistische persoon, naar waarom het zover is kunnen komen en wat je nu kunt doen om jezelf en jouw kracht opnieuw te vinden.


Copyright © 2020 JeZelf Zijn