Inspiratie-avonden

 - DE JUISTE INSPIRATIE DOET JOU

GROEIEN... - 

WIE BEN IK ECHT?


- ONLINE -

DO 7 SEPT 2023

20u - 21u30

€ 25,-

Wie ben ik echt? Heb jij je dat ook al eens afgevraagd? Want onze maatschappij zit vol met plaatjes van wie je zou moeten zijn, waar je zou moeten naar streven en aan proberen te voldoen. Ook op sociale media heb je het gevoel dat je de mooiste versie van jezelf moet laten zien. Maar wie ben jij?


Dan bedoel ik eigenlijk ook niet enkel je naam en wat je doet en leuk vindt of dat je meer je eigen ding zou moeten doen. Ik nodig je uit om eens dieper te gaan kijken. Want wat je van jezelf laat zien is grotendeels aangeleerd, je hebt rollen leren spelen en wat je allemaal hebt meegemaakt, heeft jouw persoonlijkheid gevormd. 


En van daaruit reageer je op de mensen en situaties in jouw leven. Maar het is iets wat je doet, maar jij bent niet wie je denkt dat je bent.


Voel je een verlangen om dat te ontdekken, om te leren luisteren naar wat er in jou zit, zodat je weer de vreugde kunt vinden in wie je bent en wat je doet? Dan is deze workshop iets voor jou!


Op deze avond gaan we daarmee aan de slag. Je leert hoe je kunt afstemmen op je puurste, diepste Zelf en hoe dat voor jou voelt. Het is dan ook heel fijn om te kunnen bewegen tussen wie jij denkt dat je bent (ego) en hoe je zelf de weg terug kunt vinden naar jouw kern (je ware Zelf). Laat dat jouw startpunt zijn, want als je weet wie je bent, kom je gemakkelijker bij wat jij nu echt wilt en kun je jouw leven een vorm geven die bij jou past.

Je leven is begonnen bij je mama, ze heeft dan ook een hele belangrijke invloed op jouw vibratie. Bij haar had je jouw eerste ervaringen met liefde en ook je gevoel van eigenwaarde werd heel sterk door haar beïnvloed. Wat je van haar hebt meegekregen of net hebt gemist en hoe jij dat vertaald hebt voor jezelf, kan ook nu nog voelbaar zijn in hoe je naar jezelf kijkt, in je liefdesleven en in het je kunnen verbinden met andere mensen.


Los van het feit dat er onderweg nog heel wat andere ervaringen jou hebben beïnvloed, is dit toch wel een belangrijk stuk van jouw basis. Wellicht heb je niet altijd door hoe loyaal je ook nu soms nog bent aan je mama, waardoor je jezelf een beetje belemmert om jouw pad te gaan.


Als je die verbinding wat nader onderzoekt dan kun je zien dat je moeder tijdens jouw kindertijd meestal ook zelf met thema's zat waar ze niet altijd goed raad mee wist, waardoor het misschien niet allemaal gelopen is zoals jij gewild had. Misschien heb je al geprobeerd om met haar te praten, om haar dingen te laten inzien,... Toch hoef je haar niet te willen veranderen, maar je kunt wel iets doen aan jouw perceptie en gevoel van je mama. Zelfs al is ze gestorven, soms blijven er nog heel wat herinneringen in je energie kleven die jou tegenhouden, zonder dat je het echt door hebt.


Op deze avond ga je voelen wat er nog tussen jullie speelt en hoe je dat kunt open maken. Als jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw stukje van de verbinding, kan de relatie tussen jullie transformeren naar iets waarin jij mag ZIJN en je mama ook. En dan... dan ben je vrijer om voortaan ook je eigen weg in liefde en relaties en in de andere aspecten van je leven te gaan volgen.

DE RELATIE MET JE MOEDER


- ONLINE -

DO 5 OKT 2023

20u - 21u30

€ 25,-

DE RELATIE MET JE VADER


- ONLINE -

DO 2 NOV 2023

20u - 21u30

€ 25,-

Je begint je leven bij je mama, waar je heel wat leert over liefde en verbindingen. Dan is het de beurt aan je papa, van hem leer je richting geven aan je leven, keuzes maken, hoe het hier allemaal werkt in de maatschappij en hoe jij jouw plekje daarin kunt vinden. Hoe jij hem in je kindertijd ervaren hebt, is ook nu nog voelbaar in je werk, je financiële situatie, je doelgerichtheid en toewijding aan de vorm van je leven. Hij heeft naast je mama, jouw vibratie in belangrijke mate beïnvloed. 


Ook al zijn er heel wat dingen in jouw leven gebeurd die misschien niets met je vader te maken hadden, dit is toch wel een belangrijk onderdeel van hoe jij hier gestart bent aan jouw leven. Wellicht heb je niet altijd door hoe loyaal je ook soms nu nog bent aan je papa en dingen doet in de hoop dat hij jou ziet, dat hij jou bevestigt, waardoor jij je eigen pad nog niet durft kiezen. 


Maar ook je vader zat met bepaalde thema's in zijn leven, waardoor hij er niet altijd voor je was en je dit stuk in je opvoeding misschien wat gemist hebt. Omdat sommige vaders minder toegankelijk zijn dan moeders, is het misschien wat lastiger om écht contact met hem te maken en weet je dat je hem niet zult kunnen veranderen. Maar je kunt wel iets doen aan jouw perceptie en gevoel van je papa. Zelfs als hij gestorven is, kun je de energie tussen jullie ophelderen.


Op deze avond ga je voelen wat er nog tussen jullie speelt en hoe je dat kunt open maken. Als jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw stukje van de verbinding, kan de relatie tussen jullie transformeren naar iets waarin jij mag ZIJN en je papa ook. En dan... dan ben je vrijer om jouw richting te kiezen en daar ook volop voor te durven gaan, zodat je die diepe vervulling in wat je doet, kunt vinden. .

Luister jij naar je lichaam? Of zit je teveel in je hoofd waardoor je het moeilijk hebt om diep genoeg te ontspannen? Vind je het moeilijk om de rust en ruimte te vinden waarin je jeZelf kunt voelen, waarin je kunt zien hoe jij bezig bent? Want je lichaam maakt jou zoveel duidelijk over jezelf en over hoe jij in het leven staat, het is zo wijs. 


In je bewustwording is je lichaam dan ook een belangrijk instrument dat jou de signalen kan geven die je in de juiste richting aanzetten. Het maakt je duidelijk waar je nog iets vast houdt, waar je jezelf belemmert,... en als je niet luistert gaat het steeds harder proberen om jouw aandacht te krijgen, om je te laten zien waar er nog iets wil veranderen. Het doet dit vanuit liefde voor jou, omdat jij je zou kunnen bevrijden. 


Maar we hebben dat niet op die manier leren zien en we zijn intussen al zo gewoon om ons lichaam te negeren en door te gaan, om het als iets apart te zien en dat we met sporten, voldoende slaap en gezonde voeding die balans wel zullen vinden en het voor de rest maar kunnen opleggen wat we willen.


In plaats van eerst even te luisteren naar de ongemakken, gaan we die wegduwen met medicatie. Dat doen we allemaal vanuit ons denken. Het is aan jou om terug te keren naar de basis en die signalen van je lichaam te herkennen door uit je gedachten erover te stappen en opnieuw te gaan voelen.


Op deze avond leer je weer zakken in je lichaam en jouw energie voelen. Je leert de subtiele signalen ontcijferen, want die geven jou belangrijke feedback op jezelf en in de verschillende situaties in jouw leven. Je zal merken dat je je zekerder voelt door te luisteren naar je eigen energiesystemen, dat je nieuwe oplossingen ziet, gemakkelijk beslissingen kunt nemen en dat je jezelf en je lichaam nog meer zult gaan respecteren. 

LUISTEREN NAAR JE LICHAAM


- ONLINE -

DO 30 NOV 2023

20u - 21u30

€ 25,-

unsplash