Je kernfrequentie vinden

Je kernfrequentie ontdekken

Wil jij ervaren wie je écht bent? Want misschien verlies je jezelf nog teveel in alles om je heen en verlang je er nu meer dan ooit naar om thuis te komen, in jezelf en van daaruit ook in jouw leven. Dan is deze workshop 'Je kernfrequentie ontdekken' iets voor jou!


Je kernfrequentie vinden is je opnieuw afstemmen op je puurste, diepste Zelf. Het gaat voorbij aan je persoonlijkheid, aan alles wat jij over jezelf gelooft. In je kernfrequentie gaan voelt als thuiskomen, het haalt je uit je hoofd en je voelt weer wie jij werkelijk bent, voorbij al die verhalen en concepten. Het is een andere trilling van bewustzijn waarin je meer ziet en niet meer zo vatbaar bent voor de verwarringen rondom jou.


Want daarin verlies je nog te vaak jezelf en jouw energie. Als je die verbinding met je kern niet hebt of niet kunt vinden, dan ben je overgeleverd aan jouw omgeving en aan je gedachten en emoties als reactie daarop. En het is soms moeilijk om je eigen energie daarin stabiel te houden, want elke dag opnieuw leef je in die verschillende frequenties rondom jou. 


Als het niet lukt, dan beweegt je je in een lagere trilling, die van je persoonlijkheid die heel beïnvloedbaar is in de buitenwereld. Je probeert aan iets te beantwoorden, legt jezelf druk op,... je laat je leven bepalen door wat de cultuur schijnbaar van jou verwacht en je voelt het tempo en de onderhuidse druk. 


Dat lastige en zware gevoel dat je soms hebt, komt omdat je niet afgestemd bent op je kernfrequentie. Dan verloopt je leven heel wat moeizamer... je vindt de weg niet, je voelt je grenzen niet,... Je ziet het niet meer omdat je nog te weinig bewust bent in die hogere trilling van jouw kernenergie. En daar wil ik je helpen op focussen.


Want in je kernfrequentie leren zijn, brengt weer rust en geeft jou een ruimer beeld op wat er nu gebeurt in je leven, waar je het voorheen misschien niet begreep. Het versterkt jou, waardoor je niet meer bij het minste of geringste weer uit balans getrokken wordt. En als het wel zo is, kun je gemakkelijker terugkeren naar je kern, waardoor het snel lichter en duidelijker wordt. 


Ook het ‘gedoe’ van jezelf en anderen krijgt minder vat op je, zoals machtsspelletjes, manipulatie, ergernissen, discussies, gelijk willen krijgen of afwijzing. Je bent er niet beschikbaar voor, je stapt er snel weer uit, je kunt het waarnemen zonder erop te reageren, je neemt het niet meer zo persoonlijk. Je voelt dat je steeds meer kunt kiezen hoe je in iets staat, hoe je ernaar kijkt en hoe je reageert. Dat is vrij zijn!


Op deze avond gaan we daarmee aan de slag. Je leert hoe je jouw kernfrequentie kunt vinden, hoe dat voor jou voelt en je leert herkennen wanneer je erin zit en wat er jou weer uit haalt. Je krijgt ook tips om zelf de weg terug te vinden naar je kern, wanneer je die verbinding weer even verliest. 


Praktisch...


We gaan samen online voor deze workshop. 

Wil je er graag bij zijn? Dan zien we elkaar in een ZOOMsessie op woe 6 okt 2021 van 20u tot 21u30. De kostprijs voor deze avond is € 22,-.


Copyright © 2021 JeZelf Zijn