Leven in overvloed

- OVERVLOED ERVAAR JE WANNEER JE  LEEFT EN NIET WANNEER JE STREEFT -


LEVEN IN OVERVLOED


DAGWORKSHOP


ZA 11 NOV 2023

10u - 16u30

Hoe werkt het...

We zien elkaar voor deze dagworkshop op Za 11 nov 2023 van 10u tot 16u30.


De locatie is Maandagstraat 12 in Ingelmunster.


De hele cursusdag met verse soep tijdens de lunch en koffie/thee en versnaperingen inbegrepen, bedraagt € 95,- per persoon.

LAAT JE GEDACHTEN AAN TEKORT LOS...


Heb jij het gevoel dat je leeft in overvloed? Of voel jij je min of meer gevangen in die angst voor tekort? Want dat zorgt er net voor dat je andere dingen doet dan wat je diep vanbinnen zou willen, omdat je denkt dat het moet. Een groot deel van de maatschappij vibreert dan ook nog steeds in die lagere trilling van "overleven", in dat schaarstebewustzijn. Vanuit het ego ben je ervan overtuigd dat je hard moet werken, dat je niets voor niets krijgt, dat je altijd moet streven naar meer en beter,... 


Het is iets wat jij bent gaan geloven, waarin je bent geconditioneerd. Het zijn de verhalen geworden die je jezelf vertelt: dat er slechts beperkte kansen zijn, dat er niet genoeg is en je jouw deel moet zien te veroveren, dat er niet veel tijd is, dat je moet beschermen wat van jou is, dat je moet zorgen dat je het niet kwijt raakt, dat je anderen te slim af moet zijn,... Het komt allemaal vanuit een beperkte perceptie van jouw realiteit. Het ego heeft dan ook altijd tekort: tekort aan tijd, tekort aan geld, tekort aan liefde,... 


De werkelijkheid is dat je leeft in een veld van oneindige mogelijkheden en dat je van nature over alles in jou beschikt om die overvloed in jouw leven te kunnen creëren. Maar je hebt niet geleerd om jezelf daarin te vertrouwen. Zo laat je vaak heel wat van je keuzes en beslissingen afhangen van andere mensen, van situaties, van het al of niet hebben van geld,...


Wanneer je het ego in dit gebied doorziet en je gaat afstemmen op je ware Zelf, sluit je meteen ook aan op die altijd beschikbare overvloed waarin jij kunt kiezen. Het vertaalt zich in een diep gevoel van geluk en vervulling, een voortdurende stroom waarin je alles hebt wat je nodig hebt.

OVERVLOED IS EEN KEUZE...


Leven in overvloed is dan ook volledig in het avontuur van het leven durven stappen, bewust worden van wie jij werkelijk bent en hoe jij je leven creëert. Het is zien waar je jezelf nog tegenhoudt en hoe je je kunt openen voor die stroom waarin je de juiste mensen, omstandigheden en middelen aantrekt, net wanneer je ze nodig hebt voor jouw groei en bewustzijn.


In plaats van streven, mag je loslaten en ontspannen, zodat je ontdekt wat jij nu echt wilt. Want jouw wensen en verlangens zijn belangrijk en zetten je aan om jouw pad van overvloed te gaan volgen. En het mag gerust ook over geld gaan, want het goed hebben maakt deel uit van jouw overvloed. 


Op deze dag wil ik je daarin graag inspireren, je leert vertrouwen op het proces om te bereiken wat je diep vanbinnen verlangt, je leert je afstemmen en focussen. Met de begeleide meditaties leer je ook nog hoe je kunt omgaan met jouw angst voor tekort, met die belemmerende overtuigingen,... en wil ik je laten ervaren hoe je vanuit jouw specifieke situatie, jouw energie kunt openen voor overvloed.


Zo ontstaan er heel wat nieuwe en boeiende mogelijkheden zowel thuis, op je werk, in je relaties en in je financiële situatie.

unsplash