Liefde... ruimer bekijken
 

    Liefde...

   ruimer bekijken 


Je verlangt naar liefde, je zoekt verbinding en je richt daarbij je aandacht vooral naar de ander.

Want dat is hoe het jou geleerd werd, je moest iets doen of je op een bepaalde manier gedragen om je geliefd te voelen. Zelfs in je volwassen leven doe je er (on)bewust vaak nog alles aan om niet afgewezen te worden.


Kijk eens wat dat met jou en je liefdesleven gedaan heeft...


Het grootste deel van onze liefdesrelaties is ook nu nog gebaseerd op die angst van het ego, angst om liefde te verliezen en 'niet goed genoeg' te zijn. Het doet allerlei verwrongen dynamieken in relaties ontstaan.


Misschien heb je de neiging om je voortdurend aan te passen en je teveel te geven voorbij je eigen grenzen. Of misschien ben je doorheen al jouw ervaringen, wat bang geworden voor liefde, waardoor je je slechts beperkt durft engageren of een relatie zelfs uit de weg gaat vanuit angst om opnieuw gekwetst te worden. Of zit je in een patroon van bindings- en verlatingsangst. Of heb je te maken met narcisme in je relatie. Of nog iets helemaal anders...


Met als gevolg dat liefde moeilijk en ingewikkeld lijkt.

In liefde en relaties is er dan ook echt nood aan een ruimer perspectief...


Op deze inspiratieavond laat ik je zien waarom de oude manier om naar liefde en relaties te kijken, zo beperkend is en niet langer werkt. Je zult ook ontdekken wat de functie van andere mensen in je leven is, waardoor je je liefdesleven tot hiertoe beter zult begrijpen en je zult leren hoe je dan de diepte van wat liefde echt is, kunt gaan ervaren.


De prijs voor deze avond is € 22,-


DONDERDAG  15 oktober 2020 van 20u - 21u30


Copyright © 2020 JeZelf Zijn