Luisteren naar je lichaam

Luisteren naar je lichaam

Jouw lichaam is een prachtig instrument om te kunnen voelen en ervaren. Hoe kijk jij naar je lichaam? Hoe ga je ermee om? Vanuit het ego ben je vaak heel kritisch op je lichaam, je hebt soms zelfs een plaatje in je hoofd van hoe je graag zou willen dat het eruit ziet. Of misschien speelt er iets helemaal anders en vraagt je lichaam op één of andere manier aandacht, is het moe of ziek en geeft het signalen waar je misschien nog niet altijd naar luistert. 


Tegenwoordig gaan we veel bewuster om met ons lichaam, met voeding en beweging en toch... als je ziet wat er allemaal mogelijk is, zijn onze lichamen niet altijd gezonder.

Hoe komt dat dan?


We zijn zo gewoon om alles in de buitenwereld te zoeken en dat doen we ook met ons lichaam. Omdat we er niet echt meer mee verbonden zijn, gaan we anderen raadplegen over wat goed is voor ons. Hoewel de adviezen rond voeding en beweging bijzonder waardevol kunnen zijn, is het ook belangrijk dat je dat doet in verbinding met je lichaam. Want je lichaam beschikt over een natuurlijke intelligentie die weet wat het nodig heeft in elk moment. Dit is vaak de sleutel waarom iets wel of niet voor je werkt op fysiek vlak...


Op deze avond ga je opnieuw verbinden met je lichaam en luisteren naar wat het jou vertelt,

zodat je de weg naar jouw natuurlijk evenwicht en vitaliteit kunt vinden.


Hoe werkt het...


We gaan samen online voor deze workshop. 

Wil je er graag bij zijn? Dan zien we elkaar in een ZOOMsessie op woe 20 apr 2022 van 20u tot 21u30.  De kostprijs voor deze avond is € 22,-.


Copyright © 2022 JeZelf Zijn