Ontspannen in jouw leven

Ontspannen IN jouw leven

We weten allemaal "theoretisch" hoe je kunt ontspannen. Je kunt een dagje voor jezelf nemen, lekker in bad gaan, een wandeling in de natuur maken, onderuitzakken op de bank met een leuke serie, een massage nemen,... Als je je er kunt aan overgeven kan dat deugd doen, je voelt je weer even helemaal opgeladen. Maar zodra je weer in jouw leven komt, tref je daar opnieuw dezelfde situaties en zorgen en bekommernissen.


Het houdt je al snel weer even intens bezig, waardoor je weer spanning opbouwtAls je dat te ver laat komen, kom je in een toestand waarin je zelfs bijna niet meer kunt ontspannen. Hoe komt dat eigenlijk?


Dat komt omdat je wat je meemaakt niet in het "juiste" perspectief hebt leren zien en dan wordt het moeilijk... dan kun je niet altijd hanteren wat er gebeurt in je gezin, op je werk, met de kinderen, met je ouders, familie of vrienden, in je alleen-zijn, met je gezondheid,... en dat zorgt voor stress.


Als je gespannen bent in je dagelijks leven is dat omdat je iets nog niet helemaal ziet. Je probeert het te benaderen vanuit het ego, vanuit wat je al kent en je loopt vast. Je hoofd gaat daarbij vanalles bedenken of naar oplossingen zoeken daar buiten jou en dat willen vat krijgen op wat er gebeurt, vraagt heel wat van je energie. Wat kun je dan wel doen?


Op deze avonden gaan we dat onderzoeken. Je vertrekt vanuit specifieke situaties in je leven of vanuit een gevoel dat je zou willen veranderen. Samen gaan we verder kijken, dieper kijken... Ik leer je het proces om eerst weer in je kernfrequentie te komen en van daaruit te kijken en te gaan voelen. Wat zit er daar nu voor jou in? Wat kun je doen? Moet je iets doen? Hoe kom je los van iets of iemand? Kortom, we gaan kijken naar wat je nog niet ziet, zodat je ook kunt ontspannen IN jouw leven. 


Praktisch...


Deze workshop wordt live gegeven, het adres is De Montblancplein 3 in Ingelmunster

Wil je er graag bij zijn? Dan zien we elkaar 3 avonden op di 28 sept 2021, di 12 okt 2021 en di 26 okt 2021 van 19u30 tot 21u30. De kostprijs voor deze reeks is € 80,-.


Copyright © 2021 JeZelf Zijn