Individuele Coaching

Individuele 

CoachingHet is fijn als er op je levenspad iemand met je mee wandelt. Soms weet je niet goed waar te beginnen.

Als er dan iemand is die jou begeleid en aanmoedigt om opnieuw contact te maken met jeZelf, om je te helpen voelen, om je eigen antwoorden en oplossingen te vinden,... dan helpt jou dat al een heel eind op weg.

Met mijn coaching wil ik je dan ook graag begeleiden om te gaan luisteren naar wie jij diep vanbinnen bent en in hoe je kunt leven en creëren vanuit jouw zielsbewustzijn.


Misschien loop je ergens vast in jezelf, in je werk, relatie en gezin of in een ander belangrijk gebied van je leven en weet je niet goed hoe je eruit komt. Het kan aanvoelen alsof je richting mist, het contact met jezelf kwijt bent, in patronen vast zit en geconfronteerd wordt met blokkades zoals angst(en), twijfels, onzekerheden of een leven dat niet meer ‘werkt’. Als je het moeilijk hebt, bekijk en beleef je de situatie vanuit een te klein perspectief, dat van het ego en is het belangrijk om ruimte te maken zodat er weer beweging komt in jou en in je verhaal.


Als coach ga ik luisteren, kijken, voelen en je helpen zichtbaar maken waar jouw energie vast zit. Samen gaan we de belemmerende gedachten, overtuigingen en emoties van je ego-persoonlijkheid ontmaskeren en leer je hoe je je opnieuw kunt afstemmen op wie je werkelijk bent, wat de basis zal vormen voor heel wat mooie veranderingen in jouw leven.


Vanuit een open houding zal ik inspelen op datgene wat er op dat moment in je groeiproces aan bod komt. Ik doe dat door mijn intuïtie te gebruiken, te spiegelen, te ondersteunen, te confronteren, aan te moedigen, met warmte en met de nodige dosis humor, zodat je op een aangename manier je leven weer in handen kunt nemen. Daarbij maak ik ook gebruik van allerlei tools zoals oefeningen en korte meditaties zodat het geen theorie blijft, maar je makkelijker bij je eigen ervaring kunt komen.

Hoe werkt het?

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jou leeft en wat je graag zou willen bereiken. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan. Vervolgens bekijken we jouw evolutie per afspraak.


Soms volstaan enkele sessies om met je nieuw verworven inzichten weer zelfstandig aan de slag te gaan.

Maar het kan ook kan zijn dat je graag een langere periode van begeleiding wilt gebruiken.


Het verkennend gesprek en de verdere sessies duren telkens 1 u en bedragen € 50,-

De coaching kan ook via Whatsapp, Skype of Messenger plaatsvinden.


Copyright © 2020 JeZelf Zijn