Eerste hulp bij onrust

Webinar-reeks:

Eerste hulp bij onrust

Tools om de rust en jeZelf te vinden


Bij heel wat mensen merk ik een sterke behoefte aan rust, aan de balans vinden in het drukke bestaan.

Het aantal burn-outs, depressies en frustraties omwille van het 'teveel', liegt er dan ook niet om.

Ook nu in deze Coronatijden, misschien zit je thuis en vraag je je af hoe het verder zal gaan, of misschien moet je nu net harder werken dan ooit, of werk je van thuis uit en heb je kinderen die tussenin ook nog aandacht vragen. Allemaal nieuwe uitdagingen waarmee je nu geconfronteerd wordt.


We zitten allemaal in die verandering en als je meegaat in emoties en angst buiten jou, is de kans groot dat je nog meer de weg verliest. Daarom kan dit een mooi moment zijn om je te verdiepen in hoe jij je weer kunt afstemmen op wie je werkelijk bent

Want het gevaar zit erin dat eens de pauzeknop eraf gaat, je al snel weer in je oude gewoontes hervalt

En als je door werkt, kan dit een mooie ondersteuning zijn om jezelf niet meer zo snel te verliezen

Of zit je al een tijdje niet goed in je vel en heb je moeite om jouw richting te vinden, dan is rust en stabiliteit vinden, een belangrijke stap om verder te kunnen gaan.  


Deze reeks van 3 avonden is ontstaan vanuit de grote vraag van mensen om hun mentale gekwebbel stil te krijgen, om te kunnen omgaan met overprikkeling, om zelf de stilte en de rust te kunnen vinden.


Daarom heb ik alle nuttige tools van de afgelopen jaren verzameld en wil ik die graag met je delen, zodat je er ook zelf mee aan de slag kunt gaan. 


Het wordt heel praktisch met oefeningen en tips rond ademen, mediteren, technieken om snel rust te vinden, je leren focussen, jouw energie bundelen,...

En daarnaast gaan we samen dieper kijken naar wat die onrust jou vertelt en hoe je iets kunt doen aan de oorzaak, want dan zal er nog meer stabiliteit en rust voor jou beschikbaar zijn.


DONDERDAG 14 mei, 28 mei en 11 juni 2020                20u - 21u30 

€ 67,- voor de reeks van 3 avonden 

 Copyright © 2020 JeZelf Zijn