Even bij jeZelf


Even bij jeZelf...Op deze avonden wil ik je inspireren om vanuit een ruimere visie naar jezelf en naar thema's in jouw leven te kijken.

Je krijgt telkens een stuk verheldering over het betreffende thema, de meditaties en oefeningen brengen je bij jouw unieke beleving. Tussendoor is er alle ruimte om iets te vragen en te delen.


De avonden kan je gerust los van elkaar volgen, wel graag inschrijven vooraf! 


MAANDELIJKS op woensdag van 19u30 - 21u30               € 22,- per avond 

Woe 3 juni 2020: Jouw energie voelen

Bewust zijn van jouw energie en dat ook durven volgen is iets wat jou zo goed doet, het geeft je een fijn en open gevoel en er ontstaat een soort flow in wat er naar je toe komt!

En eigenlijk weet je dat wel...


Denk maar aan die momenten waar je even alleen bent en in de natuur, dan is het meestal gemakkelijk om je eigen energie te voelen. Je kunt opladen, je komt bij jezelf en je voelt een grotere graad van rust in jou opkomen, je krijgt weer helder wat je wilt doen. Je neemt je voor om daar meer naar te luisteren. 


Maar dan kom je weer in je dagelijks leven en dan merk je dat je beïnvloed wordt door jouw omgeving. In het contact met andere mensen, in situaties die zich voordoen,... gebeurt er iets met je.

Hoe bewust je ook bent, er zijn nog altijd valkuilen waardoor het wat moeilijker voor je is om je energie te blijven voelen. 


En dan zak je weer in je oude patronen, je verliest het bewustzijn van jouw energie en hoort dus ook niet meer wat je op dat moment best kunt doen of net niet. Dat is het punt waar je gedachten het meestal gaan overnemen en voor drukte en verwarring zorgen.


Als je dan weer even stil kunt worden en weet hoe je naar binnen kunt gaan, merk je in een mum van tijd hoe alles zich in het moment herschikt en je weer verder kunt...


Op deze avond gaan we kijken hoe dit werkt en waar en bij wie jij je energie nog verliest en wat dat jou wil vertellen. Je gaat ook op een diepere laag afstemmen, waardoor je niet altijd hoeft te vluchten om op te kunnen laden, maar altijd bij je eigen energiebron kunt komen.  


Copyright © 2020 JeZelf Zijn