Even bij jeZelf


Even bij jeZelf...Vanwege de maatregelen van de regering rond het Coronavirus, gaan de live groepssessies niet door tot en met 19 april 2020. We gaan online de activiteiten verder zetten. Je kunt je gerust inschrijven via het contactformulier, dan krijg je van ons de verdere instructies. 

Mensen die al ingeschreven zijn worden nog persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Op deze avonden wil ik je inspireren om vanuit een ruimere visie naar jezelf en naar thema's in jouw leven te kijken.

Je krijgt telkens een stuk verheldering over het betreffende thema, de meditaties en oefeningen brengen je bij jouw unieke beleving. Tussendoor is er alle ruimte om iets te vragen en te delen.


De avonden kan je gerust los van elkaar volgen, wel graag inschrijven vooraf! 


MAANDELIJKS op woensdag van 19u30 - 21u30               € 20,- per avond 

Woe 8 april 2020: Heldere keuzes maken (online)

Vanuit een crisis ontstaat er ruimte voor heel wat nieuwe mogelijkheden. Daarom is het nu heel belangrijk om ook op een bewuste manier om te gaan met jouw keuzes. Want net die keuzes vormen straks de realiteit van jouw leven. 


Of het nu om kleine of belangrijke beslissingen gaat, je kunt merken dat je in het verleden nog niet altijd durfde te vertrouwen op wat je diep vanbinnen voelde en dan ging je wikken en wegen in je hoofd. Het ego kwam dan met allerlei redenen waarom je iets wel of niet zou moeten doen en versterkte vooral jouw twijfel. Omdat je voelde dat je er zelf niet uit kwam, had je de neiging om raad te vragen aan iemand anders, of aan meerdere anderen... en die verschillende meningen maakten het soms nog ingewikkelder voor je.


Het kan ook zijn dat je net heel impulsief keuzes maakte en na afloop merkte dat het toch dat niet was. In dat geval koos je niet vanuit je hoofd, maar vanuit je emoties


Nu we verplicht worden om dichter bij onszelf te blijven, is het een mooie tijd om even stil te staan bij jouw keuzes. Om te herzien, om nieuwe richtingen te kiezen. Om eindelijk de keuzes te durven maken die jouw ziel je toefluistert.


Maar hoe weet je nu van waaruit je kiest? Is het je ego of komt het vanuit je ware Zelf? 


Op deze avond leer je zien van waaruit jij je keuzes maakt of net niet durft maken. We gaan ook kijken naar jouw obstakels en hoe je kunt onderscheiden hoe je ego kiest en hoe je kunt weten wanneer de impuls van je ziel komt. Zo krijg je meer helderheid in de keuzes waar jij nu voor staat in je leven.  

Woe 6 mei 2020: Luisteren naar je lichaam

Jouw lichaam is een prachtig instrument om te kunnen voelen en ervaren. Hoe kijk jij naar je lichaam? Hoe ga je ermee om? Vanuit het ego ben je vaak heel kritisch op je lichaam, je hebt soms zelfs een plaatje in je hoofd van hoe je graag zou willen dat het eruit ziet. Of misschien speelt er iets helemaal anders en vraagt je lichaam op een andere manier aandacht, is het moe of ziek, omdat je de signalen die het jou gaf niet altijd hoorde.


Tegenwoordig gaan we veel bewuster om met ons lichaam, met voeding en beweging en toch... als je ziet wat er allemaal mogelijk is, zijn onze lichamen niet altijd gezonder.

Hoe komt dat dan?


We zijn zo gewoon om alles in de buitenwereld te zoeken en dat doen we ook met ons lichaam. Omdat we er niet echt meer mee verbonden zijn, gaan we anderen raadplegen over wat goed is voor ons. Hoewel de adviezen rond voeding en beweging bijzonder waardevol kunnen zijn, is het ook belangrijk dat je dat doet in verbinding met je lichaam. Want je lichaam beschikt over een natuurlijke intelligentie die weet wat het nodig heeft in elk moment.

Dit is vaak de sleutel waarom iets wel of niet voor je werkt op fysiek vlak...


Op deze avond ga je opnieuw verbinden met je lichaam en luisteren naar wat het jou vertelt,

zodat je de weg naar jouw natuurlijk evenwicht en vitaliteit kunt vinden.


Woe 3 juni 2020: Vertrouwen en overgave


Copyright © 2020 JeZelf Zijn