Je Lichtlichaam Ontwaken  Meditatiecursus

Je Lichtlichaam Ontwaken

Leven vanuit je ware natuur


Jij leeft... en het leven gaat niet enkel over de verhalen waar je een weg probeert in te vinden, maar vooral over de onderliggende energie. Ook de wetenschap komt er steeds dichter bij dat daar de sleutel ligt tot het transformeren van je leven. In een tijd waarin je al vroeg werd weggeleid van je gevoel, ben je jezelf verloren in al dat denken, uitleggen en leef je eigenlijk maar een klein stukje van je potentieel.


De verhalen over jezelf en in jouw leven zijn dan ook slechts het buitenste laagje, als je leert 'zakken' in het voelen, maak je weer contact met jouw zielsessentie, met die energie, met jouw bron van kracht.

Je wordt bewuster, waardoor je gemakkelijker met alles in je leven kunt omgaan en bij andere en nieuwe oplossingen komt voor je uitdagingen.   


Deze meditatiecursus is daarin een intens groeiproces waar je gedurende 6 maanden, jouw binnenwereld en je energie verkent en je bewustzijn leert verruimen. Je begint eerst met de basis te verkennen, je fysieke lichaam en de vorm van je leven. Daarna ga je ook jouw hart en emoties leren ervaren op energieniveau, alsook jouw gedachten en hoe je daarmee om kunt gaan.

Vervolgens leer je hoe je meer harmonie in je leven kunt brengen en vanuit die toegenomen rust in jou ga je naar de trilling van jouw essentie, van jouw ziel. In het laatste volume ga je het nog ruimer maken en je bewuster worden van het universum waarin je leeft.


Gedurende dit traject komen ook alle belangrijke zaken in je leven aan bod, je krijgt een ruimer beeld over wat er zich afspeelt in jezelf, in je relaties, je job, familie en vrienden, financieel,...


Met de begeleide meditaties leer je jouw energie opbouwen en openen. Op die manier leer je je eigen leven in handen nemen. Als er binnenin jou iets verandert, dan begint ook je uiterlijke leven te verschuiven. Er komen nieuwe kansen, relaties veranderen, andere omstandigheden, nieuwe oplossingen,...

Je nieuwe energievibratie wordt weerspiegeld in je leven.


Naast het activeren en opbouwen van energiecentra in je lichaam bevat de cursus ook nog onderwerpen als: emotionele ontspanning, zelfheling, neutraal en bij jezelf blijven, vergeving, je openen tot creativiteit en inzichten, relaties en overvloed als energie, innerlijke kind, subpersoonlijkheden, zielsverbinding,...


De cursus bestaat uit 6 volumes, elk volume bevat 12 meditaties die je mee krijgt op mp3 om thuis verder te oefenen. Zo leer je zelf de energie nog meer ervaren en integreren.

Voorkennis van meditatie is niet nodig om te kunnen volgen, het gaat om wat jij ervaart.

Ieder volume bouwt verder op het voorgaande, je kan dus enkel inspringen als je de vorige volumes reeds gevolgd hebt. Gedurende de cursusperiode begeleid ik jou bij alles wat er zich tijdens dit groeiproces wil tonen...

De nieuwe groepsreeks start in het najaar van 2020

OP ZATERDAGEN vanaf september 2020


Per volume: de cursusdag, 12 meditaties op mp3, syllabus en 4 weken persoonlijke begeleiding       € 160,-

Als je het volume al eerder volgde en graag nog eens wilt aansluiten in groep         € 50,-

Individueel traject

Deze cursus kan je ook individueel volgen op je eigen tempo, bij mij of via Skype of Messenger.

Dan betaal je per volume € 220,- (12 meditaties op mp3, syllabus, 2 sessies van 1u30 of 1 sessie van 3u en persoonlijke begeleiding gedurende 4 weken inbegrepen)
Je kan deze cursus ook samen verkennen met een vriend of vriendin of een klein groepje vormen, dan spreken we samen de data af. Vanaf 2 personen krijg je een korting op de individuele cursusprijs.


Stuur gerust een mailtje naar info@jezelf-zijn.be voor meer info


Copyright © 2020 JeZelf Zijn