Leven in Overvloed


Leven in Overvloed
Als je om je heen kijkt word het al snel duidelijk dat je je in een wereld bevindt van materie, een wereld waarin je kunt creëren. Dit is eigenlijk jouw speeltuin. Je mag hier eindeloos verkennen, ervaren en spelen met vormen zoals: je verdiepen in een job of bezigheid, een liefdesrelatie uitbouwen, een warm nest creëren, genieten van al die technische snufjes, de wereld verkennen,... Er zijn nog nooit eerder zoveel mogelijkheden geweest.


 Van nature beschik je over alles in jou om overvloed in je leven te kunnen creëren.

En geld blijkt daarin geen oorzaak te zijn, maar een gevolg van het vinden en volgen van wat er in jeZelf aanwezig is, van wat je graag doet, van wat er jou vreugde en vervulling geeft.


Misschien heb je nauwelijks geleerd om jeZelf daarin te vertrouwen, je werd aangemoedigd om goed te studeren, je best te doen, lief te zijn, veel te werken,… dat leek de beste garantie op een mooi en rijkelijk leven.

Maar heb je eigenlijk al eens tijd genomen om jeZelf daarin te voelen, past hoe jij leeft en wat je doet wel echt bij jou?


Voel jij jouw energie en enthousiasme stromen in je job en je bezigheden, in je relaties en liefdesleven,... of bevind je je op een weg van moeite doen, hard werken,... van ‘overleven’ in uiterlijke omstandigheden waar je vanuit een angst voor tekort steeds opnieuw jeZelf verloochent en denkt dat je geen andere optie hebt?


Zo laat je vaak heel wat van je keuzes en beslissingen afhangen van andere mensen, van situaties, van het al of niet hebben van geld,... Je schuift daarin jeZelf opzij, misschien wel op meerdere vlakken in je leven en dan ervaar je geen overvloed. Zolang jouw wensen en verlangens niet belangrijk zijn, is het moeilijk om voeling te krijgen met jouw vermogen om een diepere vervulling en stroom te vinden in al die gebieden van je leven.


Leven in overvloed is dan ook volledig in het avontuur van het leven durven stappen, bewust worden van hoe jij je leven creëert, zien waar je jezelf nog tegenhoudt en hoe je je kunt openen voor die stroom van overvloed waar je de juiste mensen, omstandigheden en middelen treft, net wanneer je ze nodig hebt voor jouw groei en bewustzijn. 


Op deze dag wil ik je daarin graag inspireren, met de begeleide meditaties leer je hoe je kunt omgaan met jouw angst voor tekort, die belemmerende overtuigingen,... en wil ik je laten ervaren hoe je vanuit jouw specifieke situatie, bewust kunt creëren en je energie kunt openen voor overvloed.

Zo ontstaan er heel wat nieuwe en boeiende mogelijkheden zowel thuis, op je werk, in je relaties, in je financiële situatie,...ZATERDAG 28 maart 2020 van 10u - 17u 

 

De hele cursusdag met verse soep tijdens de lunch, koffie/thee en versnaperingen     € 85,-

Als je de meditaties wenst op mp3      € 55,-


Copyright © 2020 JeZelf Zijn