Coaching

Bewust in jeZelf

Het is fijn als er op je levenspad iemand met je mee wandelt die jou steunt. Want soms weet je misschien niet goed waar te beginnen. Als er dan iemand is die jou begeleidt en aanmoedigt om opnieuw contact te maken met jeZelf, om je te helpen dieper voelen, om je eigen antwoorden en oplossingen te vinden,... dan helpt jou dat al een heel eind op weg.


Met mijn coaching wil ik je dan ook graag begeleiden om te gaan luisteren naar wie jij diep vanbinnen bent en hoe je kunt leven en creëren vanuit jouw bewustzijn.


Misschien loop je ergens vast in jezelf, in je werk, relatie en gezin of in een ander belangrijk gebied van je leven en weet je niet goed hoe je eruit komt. Het kan aanvoelen alsof je richting mist, het contact met jezelf kwijt bent, in patronen vast zit en geconfronteerd wordt met blokkades zoals angst(en), twijfels, onzekerheden of een leven dat niet meer ‘werkt’. 


Als je het moeilijk hebt, bekijk en beleef je de situatie vanuit een te klein perspectief, dat van het ego en is het belangrijk om ruimte te maken zodat er weer beweging komt in jou en in je verhaal.

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jou leeft en wat je graag zou willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan. Vervolgens bekijken we jouw evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de verdere sessies duren telkens 1 u en bedragen € 50,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.

Bewust in jouw relatie

Er zijn maar weinig gebieden waarin je jezelf zo tegenkomt als in een liefdesrelatie. 

Het is dan ook soms flink zoeken om jezelf te kunnen of durven laten zien aan elkaar en die verbinding tussen jullie te blijven voelen. Het kan fijn zijn om daarin wat ondersteuning te krijgen, zodat je ontdekt hoe je een liefdevolle bodem kunt creëren waarin jullie relatie kan herstellen en blijven groeien

 

Met de coaching voor partners wil ik jullie op weg helpen om vanuit jouw bewustzijn het potentieel in jullie relatie te ontdekken en hoe je op die manier kunt creëren in liefde. De grootste uitdaging is meestal je eigen oude patronen en de vele verwachtingen en verlangens van elkaar, van een relatie en hoe je daar best mee om kunt gaan. Veel koppels blijven dan ook vaak op die buitenste laag vastlopen, het bij de ander leggen, wat kan zorgen voor een toenemende verwijdering en vervreemding van elkaar. Maar dat hoeft eigenlijk niet...


Als jullie het moeilijk hebben, bekijk en beleef je de relatie vanuit een te klein perspectief, dat van het ego en is het belangrijk om ruimte te maken zodat er weer beweging komt in jezelf en in jullie liefdesverhaal.

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag zouden willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan.

Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en de ander kunt delen. Daarmee gaan we aan de slag en bekijken we jullie evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen € 50,-

Een samensessie duurt al snel 1u15 en bedraagt € 65,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.


Copyright © 2021 JeZelf Zijn