Coaching

Bewust luisteren naar jeZelf maakt vrij...

Waarin zou jij je graag vrijer willen voelen? Wat zou je graag in je leven willen creëren?


Misschien merk je dat je ergens vastloopt in jezelf, in emoties waar je mee worstelt, gedachten die jou niet loslaten, een lichaam dat niet mee wil, een verhaal uit het verleden dat blijft hangen, een relatie of een situatie in je leven en weet je niet goed hoe je eruit komt.

Of wil je iets concreet in je leven brengen, een plek om te wonen, een nieuwe job, een relatie,...


Wat als je daarin niet meer hoeft te ploeteren?

Wat als je zou gaan luisteren naar je diepste Zelf?


Want dan raak je weer afgestemd op wie jij werkelijk bent! 

Dan kom je bij je eigen antwoorden, inzichten en een weten hoe jij verder kunt.


Daarin wil ik je graag begeleiden, vanuit een open houding ga ik dan ook inspelen op datgene wat er op dat moment in je leven aan bod komt. Ik doe dat door mijn intuïtie te gebruiken, te spiegelen, te ondersteunen, te confronteren, aan te moedigen, met warmte en met de nodige dosis humor, zodat je op een aangename manier je leven in handen kunt nemen.


Daarbij maak ik ook gebruik van allerlei tools zoals oefeningen en korte meditaties zodat het geen theorie blijft, maar je makkelijker bij je eigen ervaring kunt komen.

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jou leeft en wat je graag zou willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan. Vervolgens bekijken we jouw evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de verdere sessies duren telkens 1 u en bedragen € 50,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.

Elke relatie is dienstbaar aan jouw groei!

Wat wil er veranderen in jouw relaties? Of het nu met je partner is, één van je ouders of je kinderen, in je familie of vriendschappen,...


Misschien voel je allebei dat je een diepere verbinding wilt.

Hoe zou het zijn om vanuit jezelf in de relatie te bewegen?

Wat als jullie elkaar écht leren zien en leren omgaan met wat er tussen jullie speelt?

Hoe zou het zijn om open te kunnen zijn en te ontdekken welk potentieel er voor jullie beschikbaar is...


Want dan kom je weer bij liefde!


Ook in relaties kun je samen creëren, waardoor je je steeds vrijer kunt voelen.


En daar wil ik jullie graag in begeleiden. Ik maak daarbij gebruik van gesprekken, oefeningen en korte meditaties waarin jullie zelf de ruimte leren scheppen voor een dieper gevoel van verbinding.


Ik werk met liefdespartners, maar ook met ouders en kinderen, vriendschappen,... of andere relaties die je naar een nieuw niveau wilt brengen. 

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag zouden willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan.

Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en de ander kunt delen. Daarmee gaan we aan de slag en bekijken we jullie evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen € 50,-

Een samensessie duurt al snel 1u15 en bedraagt € 65,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.


Copyright © 2020 JeZelf Zijn