Coaching

Bewust in jeZelf

Als je ergens tegenaan loopt in jezelf of je zit vast in een situatie, dan voel je dat je graag iets wil veranderen. Je gaat op zoek naar een oplossing.


Maar in elke situatie of vervelend gevoel, ligt er iets voor jou.

En je kan in weerstand gaan of dieper gaan kijken. 


Vanuit weerstand ga je de oplossingen zoeken buiten jezelf, technieken proberen, allerlei cursussen volgen, boeken lezen,... want je wil er vanaf of je wil jezelf verbeteren. En dat kan waardevol zijn, maar het brengt je meestal bij tijdelijke oplossingen... en intussen duw je vaak iets weg binnenin jezelf, waar de échte oplossing in besloten ligt. 


Wat het ook is waar je nu mee worstelt, in de individuele coaching gaan we samen dieper kijken naar wat het jou laat zien in jezelf en hoe jij verder kunt. Want als het binnenin jou verandert, dan wordt het ook zichtbaar in je uiterlijke leven. 

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jou leeft en wat je graag zou willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan. Vervolgens bekijken we jouw evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de verdere sessies duren telkens 1 u en bedragen € 50,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.

Bewust in jouw relatie

Een relatie is dé dynamiek bij uitstek waarin je met jezelf geconfronteerd wordt. Maar je kijkt al snel naar de ander en reageert op wat je ziet en ervaart. En dan stop je vaak zoveel tijd en energie in het jullie min of meer op één lijn te willen krijgen. Urenlange gesprekken, compromissen sluiten,...

Daarom lijkt het ook zo moeilijk, relaties.


Maar waar de ander jou raakt, ligt er nog iets voor jezelf. 

En je kan in weerstand gaan of dieper gaan kijken...


Vanuit weerstand ga je de ander willen veranderen of denk je dat jij iets moet doen. Als dat niet lukt, vervolg je vaak ontgoocheld jouw weg. Maar als je niet hebt durven kijken naar wat er in jou nog vast  zit, bestaat de kans dat je gaat herhalen of er net alles aan doet om dat te vermijden, waardoor je nog steeds niet bij liefde komt. 


Wat er nu ook speelt tussen jullie, in de relatiecoaching gaan we samen dieper kijken naar wat er nog wil veranderen in jou. Ik moedig jullie aan om jezelf écht te laten zien aan elkaar, want daarin ligt de opening voor jullie liefde. 

Hoe werkt het...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag zouden willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan.

Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en de ander kunt delen. Daarmee gaan we aan de slag en bekijken we jullie evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen € 50,-

Een samensessie duurt al snel 1u15 en bedraagt € 65,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.


Copyright © 2020 JeZelf Zijn