Coaching

- ELK ANTWOORD DAT JE ZOEKT ZIT AL IN JOU -

JIJ

HOE WERKT HET?

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jou leeft en wat je graag zou willen veranderen.


Vervolgens ga ik je intuïtief begeleiden in gesprekken, met bewustmakende oefeningen en meditaties, zodat je opnieuw je ware Zelf en je eigen energie en inzichten kunt vinden.


De sessies worden helemaal afgestemd op wat jij nu nodig hebt en omdat iedereen anders is, een ander ritme en verlangens heeft, bekijken we jouw evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de sessies duren 1 u en bedragen € 60,-.

De coaching kan ook online plaatsvinden.

WIE BEN IK ECHT EN HOE KAN IK MIJN LEVEN ANDERS BELEVEN... 

Jij bent hier om jouw leven te creëren en je hebt daarin de vrijheid om te kiezen hoe je dat doet. Het perspectief van waaruit je kijkt, bepaalt dan ook of je blijft hangen in een situatie of dat je het kunt gebruiken om te groeien.


Misschien is het niet je gemakkelijkste tijd en zit je ergens vast in jezelf, in je werk, met je gezondheid, in je relatie en gezin of in een ander belangrijk gebied van je leven en weet je niet goed hoe je eruit komt.


Of je hebt een verlangen, je droomt van iets, maar je weet niet hoe je dat in jouw leven kunt brengen.


Omdat je vaak zo gewoon bent om de oplossing te zoeken in jouw denken of bij iets of iemand buiten jou, breng ik je eerst terug in contact met je eigen energie, met wie jij écht bent.


Want dan wordt het duidelijker voor je wat er nog in de weg zat, waarom dingen niet lukten, zich beleven herhalen of niet in jouw leven kwamen. 

 

Eens je je bewust bent van die onderliggende energie, help ik je dan ook graag om een andere focus en frequentie te kiezen, om vanuit een ander perspectief te kijken, zodat je de nieuwe mogelijkheden en oplossingen kunt zien in elke situatie in jouw leven.


Waar je nu ook bent, wat er nu ook speelt, we kijken samen hoe je verder kunt...

LIEFDE IS WAT JE ER SAMEN VAN MAAKT...

Een relatie kan boeiend en mooi begonnen zijn, maar het perspectief van waaruit je naar elkaar kijkt, bepaalt in belangrijke mate hoe jullie liefdesleven verder zal evolueren.


Misschien heb je het gevoel dat de relatie niet meer zo goed loopt als vroeger. Het kan aanvoelen alsof jullie elkaar niet meer begrijpen, vaak in discussies belanden, geen gevoel van intimiteit meer ervaren, elkaar kwetsen en verstrikt raken in de vele verwachtingen en verlangens van elkaar.


Vanuit je persoonlijkheid heb je dan de neiging om compromissen te sluiten waarbij je vaak een deel van jezelf ontkent of om te vluchten in afleiding of om aan de relatie te werken naar een beeld van hoe het zou moeten zijn, waardoor liefde vaak moeilijk en complex lijkt.


Het is dan ook belangrijk om eerst even terug in je eigen energie te komen, want dan merk je wat de ander jou laat zien en hoe je daarin kunt groeien, wat je kunt delen en leren, hoe je elkaar kunt ondersteunen en inspireren. Je kunt dan gemakkelijker de harmonie vinden, vertrouwen hebben en respect en ruimte voor wie jullie zijn, ervaren.


Ik help jullie om het verschil te herkennen tussen de reacties van je persoonlijkheid op elkaar en hoe het is om je af te stemmen op wie jullie werkelijk zijn. Want dan zie je het ruimere beeld, kun je bewust worden van de patronen, overtuigingen en emoties die de relatie beïnvloeden en kijk je anders naar elkaar en naar jullie uitdagingen. Niet meer vanuit strijd, maar vanuit... wat zou liefde nu doen.


Waar jullie nu ook zijn, wat er nu ook speelt, we kijken samen hoe jullie verder kunnen...

RELATIES

HOE WERKT HET?

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag willen veranderen.


Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie kunt delen. Van daaruit gaan we samen aan de slag. 


De sessies worden helemaal afgestemd op wat jullie nu nodig hebben en omdat iedereen anders is, een ander ritme en verlangens heeft, bekijken we jullie evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren 1 u en bedragen € 60,-. Een sessie samen duurt al snel 1u30 en bedraagt € 75,-.

De coaching kan ook online plaatsvinden.

JONGEREN

HOE WERKT HET?

We beginnen met een gesprek waarin je mag vertellen waar je momenteel mee zit en wat je graag zou willen veranderen. Ik zal hier en daar al wat tips geven en jij kunt intussen kijken of je je op je gemak voelt. Als dat zo is, dan kunnen we verder...


Dan gaan we samen op pad met gesprekken en ook oefeningen waarin je steeds meer ontdekt wie jij werkelijk bent en hoe je op een nieuwe manier kunt omgaan met alles in jouw leven.


De sessies zijn helemaal afgestemd op wat jij nu nodig hebt en omdat iedereen anders is, een ander ritme en verlangens heeft, bekijken we jouw evolutie per afspraak. 


Het kan al vanaf 12 jaar, de sessies worden aangepast aan jouw leefwereld.


Het eerste gesprek en de verdere sessies duren telkens 1 u en bedragen € 60,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.

JE BENT JONG EN JE WILT EEN LEUK LEVEN...

Je bent jong en het leven lacht jou toe, zo zou het kunnen zijn! Maar je komt hier al snel in conflict met wat anderen en de maatschappij van jou willen maken, met hoe zij vinden dat je naar jezelf en naar het leven zou moeten kijken. 


Er wordt jou verteld wat je moet doen: aardig zijn, goed studeren om je kansen op een mooie job te verhogen, je verstand gebruiken, emoties niet laten zien, nooit opgeven, populair zijn, veel vrienden hebben, later een huis kopen, een gezin beginnen of er toch zeker voor zorgen dat je iets betekent in de wereld.


De druk is hoog om een bepaald pad te volgen waarvan men zegt dat het jou het gelukkigst zal maken. Maar wie ben jij en wat wil jij?


Geen wonder dat je daar soms zo'n weerstand tegen voelt, tegen wat anderen jou willen opleggen. Je wil het zelf mogen voelen en ontdekken. Je wil zelf leren hoe je met uitdagende situaties om kunt gaan, want daarom ben je hier, om die kracht in jou te vinden en zo je eigen leven vorm te geven.


Misschien worstel je daardoor met jezelf, met wat je denkt en voelt, heb je het lastig met emoties, heb je het moeilijk met bepaalde situaties of met die vele verwachtingen van anderen over jou. Dat zorgt vaak voor verwarring en onzekerheid, want je weet dan niet altijd wat je moet doen. Misschien heb je zelfs het gevoel dat je niet echt weet wie jij bent, wat je wilt of wat je kunt? Je bent zoekende...


Ik help je heel graag op weg om opnieuw te gaan luisteren naar jezelf, om te voelen wat er voor jou belangrijk is en wat jij nu nodig hebt. Ik leer jou zien hoe het hier in jouw leven werkt en hoe jij in al die situaties kunt groeien, hoe het jou sterker kan maken en dat je nergens in hoeft te blijven hangen. 


Het zal je de energie en het zelfvertrouwen geven waar je naar verlangt en het jou gemakkelijker maken om het onderscheid te zien tussen wat anderen van je willen maken en wie jij echt bent en waar je wilt voor gaan, zodat je volop kunt kiezen hoe je iets moois van jouw leven kunt maken!


Waar je nu ook bent, wat er nu ook speelt daar vanbinnen en in jouw leven, we kijken samen hoe je verder kunt...