Relatie Coaching


Als twee mensen kiezen om elkaar te ontdekken is er altijd een potentieel aan liefde aanwezig. Een relatie kan dan ook boeiend en mooi begonnen zijn, maar het perspectief van waaruit je naar elkaar kijkt, bepaalt in belangrijke mate hoe jullie liefdesleven evolueert.


Misschien heb je het gevoel dat je relatie niet meer zo goed loopt als vroeger, heb je vaker ruzie, zit je soms verstrikt in de vele verwachtingen en verlangens en voel je een verwijdering van elkaar.


Dan is het belangrijk om eerst eens te onderzoeken van waaruit jij in jouw relatie staat.


Als je in jouw relatie staat vanuit het ego, zit je vaak vast in een beperkte visie op wat er gebeurt en dan ga je vooral reageren op elkaar vanuit je verleden, waardoor oude patronen het gaan overnemen. Je hebt dan de neiging om compromissen te sluiten waarbij je vaak een deel van jezelf ontkent of om aan de relatie te werken naar een beeld van hoe het zou moeten zijn, waardoor liefde vaak moeilijk en complex lijkt.


Maar als je in jouw relatie leert staan vanuit je kernfrequentie, dan ben je je bewuster van wat je voelt, wat de ander jou laat zien en hoe je daarin kunt groeien. Dan gaat het over wat je kunt delen en leren, hoe je elkaar kunt ondersteunen en inspireren, zodat de liefde kan stromen.


Ik help jullie om het verschil te herkennen en om je opnieuw af te stemmen op wie jullie diep vanbinnen zijn. Want dan zie je ook het ruimere beeld in jullie relatie en kijk je anders naar elkaar en naar jullie dagelijkse uitdagingen. Niet meer vanuit strijd, maar vanuit... wat zou liefde nu doen.

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan.


Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en de ander kunt delen. Van daaruit gaan we dan samen aan de slag.


De sessies zijn helemaal afgestemd op wat jullie nu nodig hebben en omdat iedereen anders is, een ander ritme en verlangens heeft, bekijken we jullie evolutie per afspraak. 


Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen € 60,-

Een sessie samen duurt al snel 1u30 en bedraagt € 75,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.

unsplash