Je lichtlichaam ontwaken


Hoe benader jij jouw leven? Hoe kijk je naar jezelf? Je kunt dat doen vanuit je denken of vanuit je overtuigingen. Of je laten leiden door emoties en van daaruit jouw beeld laten kleuren. Of bepaalt de buitenwereld hoe jij jezelf en het leven ziet? Of... kijk jij nog vanuit je verleden?


Het kan ook anders, je kunt al die aspecten benaderen vanuit je bewustzijn, je kunt naar dingen, mensen en situaties leren kijken op energieniveau.


Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om voorbij de materiële wereld te gaan kijken, voorbij wat je 5 zintuigen kunnen waarnemen, voorbij wat je geleerd hebt en al denkt te kennen, voorbij het beperkte perspectief op wie jij bent en hoe de wereld in elkaar zit.


Als je je aandacht naar binnen brengt, je afstemt op een hogere trilling, kom je in een ruimer bewustzijn. Dan kun je uitzoomen, ga je sneller verbanden leggen en merk je dat je veel meer keuzes in je leven hebt. Dan kom je bij nieuwe oplossingen.


Het meditatietraject "Je lichtlichaam ontwaken" is een prachtige tool om in dat ruimere bewustzijn, in die andere laag, die subtiele energieën te gaan verkennen. De energie van wie jij bent, de energie van het ego en de energieën waarin je leeft. Dit traject bezorgt je een verfijning, een bredere visie en heldere focus in alles wat je hier beleeft en onderneemt.

Met begeleide meditaties leer je in dit traject om jouw energie op te bouwen en te openen. Op die manier kun je gemakkelijker je eigen leven in handen nemen. Want als er binnenin jou, in jouw energie iets verandert, dan begint het ook in je uiterlijke leven te verschuiven. Er komen nieuwe kansen, relaties vernieuwen en verdiepen zich, wat niet meer bij je past verlaat je, andere omstandigheden komen naar je toe, nieuwe inzichten en oplossingen,... Je nieuwe energievibratie wordt weerspiegeld in je leven.


Het traject is dan ook heel mooi opgebouwd. We beginnen eerst met de basis te verkennen, je fysieke lichaam en de vorm van je leven. Hier leer je al onmiddellijk om je aandacht weer bij jezelf te brengen. Ook hoe het is om te luisteren naar je lichaam, hoe je dieper kunt ontspannen en begin je te voelen wat jij graag met je leven zou willen doen.


Daarna ga je jouw emotionele energie onderzoeken, je activeert je hartcentrum en voelt ook meteen wat jij daarin nog vast houdt. Je merkt wat er speelt tussen jou en je geliefden en hoe je weer stroom in jouw relaties kunt brengen. Je leert ook op een diepere manier met de ander verbinden.


Vervolgens neem je een duik in je mentale energie. Je leert hoe je gedachten en overtuigingen worden opgebouwd en hoe je daarmee kunt omgaan. Hoe je gemakkelijker in en uit die drukte in je hoofd kunt bewegen en hoe je kunt afstemmen op inspiratie en zuivere gedachten die jou verder helpen.


Als je deze 3 energieniveau's kunt onderscheiden, leer je hoe je meer harmonie in je energiecentra en dus ook in je leven kunt brengen.


Vanuit die toegenomen rust en balans in jou, ga je naar de trilling van jouw essentie en voel je hoe het is om je lichtlichaam te laten ontwaken. Alles wat er in je leven aanwezig is, wordt nog duidelijker, je krijgt een ruimer beeld op wat er zich afspeelt in jezelf, in je relaties, je job, familie en vrienden, financieel,... Hierdoor voel je een duidelijke impuls om de dingen op een andere manier aan te pakken.


Als je dit helder hebt is het ook gemakkelijker om verder te gaan verkennen in de energieën van het universum waarin je leeft.


Naast het activeren en opbouwen van energiecentra in je lichaam bevat dit traject ook nog onderwerpen als: emotionele ontspanning, zelfheling, neutraal en bij jezelf blijven, vergeving, je openen tot creativiteit en inzichten, relaties en overvloed als energie, subpersoonlijkheden, innerlijke kind, zielsverbinding,..

De cursus bestaat uit 6 modules, elke module bevat 12 meditaties die je mee krijgt op mp3 om thuis verder te oefenen. Zo kun je ook tussenin jouw energie verder opbouwen en het effect ervan verkennen.


Voorkennis van meditatie is niet nodig om te kunnen volgen, het gaat om wat jij ervaart. Iedere module bouwt verder op het voorgaande, je kan dus enkel inspringen als je de vorige modules reeds gevolgd hebt.


Gedurende de cursusperiode begeleid ik jou bij alles wat er zich tijdens dit groeiproces wil tonen...

Het traject in groep is net afgelopen. We gaan met een nieuwe groep van start in het najaar van 2024.


Wil je niet zolang wachten, dan kun je ook elk moment individueel starten.

Het voordeel is dat het dan helemaal over jou gaat en je het tempo zelf kunt bepalen. 

Als je individueel met dit traject aan de slag gaat kun je het volgen op je eigen tempo, bij mij of online.


Bij elk volume nemen we een maand de tijd waarin je 2 sessies krijgt van 1u30 of 1 sessie van 3u, 12 begeleide meditaties op mp3, een syllabus, elke maandag en donderdag een mail om te reflecteren en ook nog persoonlijke begeleiding gedurende 4 weken. Je betaalt € 230,- per module. 


Wil je toch liever wat meer tijd nemen, dan kunnen we afspreken om het een beetje meer te spreiden.


Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

unsplash