Je lichtlichaam ontwaken

- ALLES IS ENERGIE,

WELKE FREQUENTIES KIES JIJ? -

JE LICHTLICHAAM

ONTWAKEN


6 MODULES

6 MAANDEN


INCL COACHING, MEDITATIES, INSPIRERENDE MAILS EN SYLLABUS

DE FREQUENTIE VAN JE BEWUSTZIJN  VERHOGEN

Hoe benader jij jouw leven? Hoe kijk je naar jezelf? Je kunt dat doen vanuit je denken of vanuit je overtuigingen. Of je laten leiden door emoties en van daaruit jouw beeld laten kleuren. Of bepaalt de buitenwereld hoe jij jezelf en het leven ziet? Of... kijk jij nog vanuit je verleden?


Het kan ook anders, je kunt al die aspecten benaderen vanuit je bewustzijn, je kunt naar dingen, mensen en situaties leren kijken op energieniveau


Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om voorbij de materiële wereld te gaan kijken, voorbij wat je 5 zintuigen kunnen waarnemen, voorbij wat je geleerd hebt en al denkt te kennen, voorbij het beperkte perspectief op wie jij bent en hoe de wereld in elkaar zit.


Als je je aandacht naar binnen brengt, je afstemt op een hogere trilling, kom je in een ruimer bewustzijn. Dan kun je uitzoomen, ga je sneller verbanden leggen en merk je dat je veel meer keuzes in je leven hebt. Dan kom je bij nieuwe oplossingen. Zoals Einstein zei: je kunt een probleem niet oplossen op dezelfde laag waarin het ontstaan is.

Het meditatietraject "Je lichtlichaam ontwaken" is een prachtige tool om in dat ruimere bewustzijn, in die andere laag, die subtiele energieën te gaan verkennen. De energie van wie jij bent, de energie van het ego en de energieën waarin je leeft. Dit traject bezorgt je een verfijning, een bredere visie en heldere focus in alles wat je hier beleeft en onderneemt.


Wat mij betreft, het is één van de meest waardevolle trajecten die ik ooit gedaan heb. Het bracht me rust en vooral helderheid. Het haalde me uit mijn hoofd, uit die mentale energie waar we allemaal in verstrikt zitten, en ik kwam weer bij de "beleving". En dan krijg je een totaal ander leven.


JE LICHTLICHAAM, WAT IS HET?


Je lichtlichaam is jouw energetisch lichaam. Het bestaat uit licht en het bevindt zich in en rondom je lichaam. Het ontwaken van je lichtlichaam brengt hogere en fijnere frequenties van licht in je fysieke, emotionele en mentale energielichamen. Met die hogere frequenties bouw je stap voor stap aan een nieuw bewustzijn. Het leidt je naar een fijner, bewuster en subtieler bestaan. Je begint ook steeds meer te zien wat er niet meer voor je klopt, wat je gespeeld hebt, maar niet echt bent en wat dat heeft doen ontstaan in je leven.

HOE WERKT HET...

De cursus bestaat uit 6 modules, elke module bevat 12 meditaties die je mee krijgt op mp3 om thuis verder te oefenen. Zo kun je ook tussenin jouw energie verder opbouwen en het effect ervan verkennen.


Voorkennis van meditatie is niet nodig om te kunnen volgen, het gaat om wat jij ervaart. Iedere module bouwt verder op het voorgaande, je kan dus enkel inspringen als je de vorige modules reeds gevolgd hebt.


Gedurende de cursusperiode begeleid ik jou bij alles wat er zich tijdens dit groeiproces wil tonen...

DE 6 MODULES ZIJN:

LB 1: Je basis van kracht opbouwen

LB 2: Je hartcentrum openen 

LB 3: Je hogere energiecentra ontwaken 

LB 4: Je trillende energielichamen op elkaar afstemmen 

LB 5: Je lichtlichaam ontwaken

LB 6: Stralend worden 

NAAR EEN BOEIEND LEVEN VANUIT JOUW STABIELE BASIS...


Met begeleide meditaties leer je in dit traject om jouw energie op te bouwen en te openen. Op die manier kun je gemakkelijker je eigen leven in handen nemen. Want als er binnenin jou, in jouw energie iets verandert, dan begint het ook in je uiterlijke leven te verschuiven. Er komen nieuwe kansen, relaties vernieuwen en verdiepen zich, wat niet meer bij je past verlaat je, andere omstandigheden komen naar je toe, nieuwe inzichten en oplossingen,... Je nieuwe energievibratie wordt weerspiegeld in je leven.


Het traject is dan ook heel mooi opgebouwd. We beginnen eerst met de basis te verkennen, je fysieke lichaam en de vorm van je leven. Hier leer je al onmiddellijk om je aandacht weer bij jezelf te brengen. Ook hoe het is om te luisteren naar je lichaam, hoe je dieper kunt ontspannen en begin je te voelen wat jij graag met je leven zou willen doen.


Daarna ga je jouw emotionele energie onderzoeken, je activeert je hartcentrum en voelt ook meteen wat jij daarin nog vast houdt. Je merkt wat er speelt tussen jou en je geliefden en hoe je weer stroom in jouw relaties kunt brengen. Je leert ook op een diepere manier met de ander verbinden.


Vervolgens neem je een duik in je mentale energie. Je leert hoe je gedachten en overtuigingen worden opgebouwd en hoe je daarmee kunt omgaan. Hoe je gemakkelijker in en uit die drukte in je hoofd kunt bewegen en hoe je kunt afstemmen op inspiratie en zuivere gedachten die jou verder helpen.

Als je deze 3 energieniveau's kunt onderscheiden, leer je hoe je meer harmonie in je energiecentra en dus ook in je leven kunt brengen.


Vanuit die toegenomen rust en balans in jou, ga je naar de trilling van jouw essentie en voel je hoe het is om je lichtlichaam te laten ontwaken. Alles wat er in je leven aanwezig is, wordt nog duidelijker, je krijgt een ruimer beeld op wat er zich afspeelt in jezelf, in je relaties, je job, familie en vrienden, financieel,... Hierdoor voel je een duidelijke impuls om de dingen op een andere manier aan te pakken.


Als je dit helder hebt is het ook gemakkelijker om verder te gaan verkennen in de energieën van het universum waarin je leeft.


Naast het activeren en opbouwen van energiecentra in je lichaam bevat dit traject ook nog onderwerpen als: emotionele ontspanning, zelfheling, neutraal en bij jezelf blijven, vergeving, je openen tot creativiteit en inzichten, relaties en overvloed als energie, innerlijke kind, subpersoonlijkheden, zielsverbinding,..

START IN GROEP VANAF SEPTEMBER 2023: 

(telkens van 10u - 16u30)


Za 23 sept 2023: LB 1: Je basis van kracht opbouwen 

Za 21 okt 2023: LB 2: Je hartcentrum openen 

Za 18 nov 2023: LB 3: Je hogere energiecentra ontwaken 

Za 16 dec 2024: LB 4: Je trillende energielichamen op elkaar afstemmen 

Za 13 jan 2024: LB 5: Je lichtlichaam ontwaken 

Za 10 febr 2024: LB 6: Stralend worden 


Per volume krijg je de cursusdag, 12 meditaties op mp3, de syllabus en 4 weken persoonlijke begeleiding en betaal je € 170,-


Als je het volume al eerder volgde en graag nog eens wil aansluiten in groep, betaal je € 60,- per dag

- WORDT WAT JE IN DE WERELD WIL ZIEN -


INTRODUCTIESESSIE

Voor je in dit traject stapt, wil je misschien graag toch nog wat meer informatie en eerst even proeven van wat dit traject voor jou en in je leven zou kunnen betekenen


Daarom geef ik op do 14 sept 2023  een introductiesessie van 20u tot 21u30. 


De locatie is: Maandagstraat 12 in Ingelmunster, je bent welkom vanaf 19u45 en het is gratis. 

LIEVER EEN OP EEN?

Dit traject kun je ook individueel volgen op je eigen tempo, bij mij of online.


Bij elk volume nemen we een maand de tijd waarin je 2 sessies krijgt van 1u30 of 1 sessie van 3u, 12 begeleide meditaties op mp3, elke maandag en donderdag een mail om te reflecteren en ook nog persoonlijke begeleiding gedurende 4 weken.


Wil je toch liever wat meer tijd nemen, dan kunnen we afspreken om het een beetje meer te spreiden. 

Je betaalt € 230,- per volume.


Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

unsplash