Je lichtlichaam ontwaken

Meditatietraject:

Je Lichtlichaam Ontwaken


Jij leeft... en het leven gaat niet enkel over de verhalen waar je een weg probeert in te vinden, maar vooral over de onderliggende energie. Ook de wetenschap komt er steeds dichter bij dat daar de sleutel ligt tot het transformeren van je leven. In een tijd waarin je al vroeg werd weggeleid van je gevoel, ben je jezelf verloren in al dat denken, uitleggen en leef je eigenlijk maar een klein stukje van je potentieel.


De verhalen over jezelf en in jouw leven zijn dan ook slechts het buitenste laagje, als je leert 'zakken' in het voelen, maak je weer contact met wie jij diep vanbinnen bent, met jouw energie, met jouw bron van kracht.

Je wordt bewuster, waardoor je gemakkelijker met alles in je leven kunt omgaan en bij andere en nieuwe oplossingen komt voor je uitdagingen.   


Deze meditatiecursus is een intens groeiproces waar je gedurende 6 maanden, jouw binnenwereld en je energie verkent en je bewustzijn leert verruimen.


Je begint eerst met de basis te verkennen, je fysieke lichaam en de vorm van je leven. Daarna ga je ook jouw hart en emoties leren ervaren op energieniveau, alsook jouw gedachten en hoe je daarmee om kunt gaan.

Vervolgens leer je hoe je meer harmonie in je leven kunt brengen en vanuit die toegenomen rust in jou ga je naar de trilling van jouw essentie, van jouw ziel. In het laatste volume ga je het nog ruimer maken en je bewuster worden van het universum waarin je leeft.


Gedurende dit traject komen ook alle belangrijke zaken in je leven aan bod, je krijgt een ruimer beeld over wat er zich afspeelt in jezelf, in je relaties, je job, familie en vrienden, financieel,...


Met de begeleide meditaties leer je jouw energie opbouwen en openen. Op die manier leer je je eigen leven in handen nemen. Want als er binnenin jou iets verandert, dan begint ook je uiterlijke leven te verschuiven. Er komen nieuwe kansen, relaties veranderen, andere omstandigheden,... Je nieuwe energievibratie wordt weerspiegeld in je leven.


Naast het activeren en opbouwen van energiecentra in je lichaam bevat de cursus ook nog onderwerpen als: emotionele ontspanning, zelfheling, neutraal en bij jezelf blijven, vergeving, je openen tot creativiteit en inzichten, relaties en overvloed als energie, innerlijke kind, subpersoonlijkheden, zielsverbinding,...


De cursus bestaat uit 6 volumes, elk volume bevat 12 meditaties die je mee krijgt op mp3 om thuis verder te oefenen. Zo leer je zelf de energie nog meer voelen en integreren.

Voorkennis van meditatie is niet nodig om te kunnen volgen, het gaat om wat jij ervaart.

Ieder volume bouwt verder op het voorgaande, je kan dus enkel inspringen als je de vorige volumes reeds gevolgd hebt. Gedurende de cursusperiode begeleid ik jou bij alles wat er zich tijdens dit groeiproces wil tonen...


Dit traject kan je individueel volgen op je eigen tempo, bij mij of online.

Bij elk volume nemen we een maand de tijd waarin je 2 sessies krijgt van 1u30 of 1 sessie van 3u, 12 begeleide meditaties op mp3, elke maandag en donderdag een mail om te reflecteren en ook nog persoonlijke begeleiding gedurende 4 weken. Wil je toch liever wat meer tijd nemen, dan kunnen we afspreken om het een beetje meer te spreiden. 

Je betaalt € 220,- per volume.


Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust! 


Copyright © 2021 JeZelf Zijn