Dagelijkse Inspiratie


Dagelijkse gewoontes, we hebben ze allemaal... De belangrijkste gewoonte is toch wel om elke dag ook even uit je ego te stappen en bewust te zijn van jezelf en ook bewust te kijken naar het leven dat je leeft. 


Maar het is soms een hele uitdaging om ook daadwerkelijk af en toe even te gaan zitten, met je aandacht naar binnen te gaan en te luisteren of om je te voeden met de juiste inspiratie die jouw perspectief kan verruimen. 


Wat als ik je daarin (bijna) elke dag ondersteun. Ik haal uit alles wat ik kan vinden, de juiste dingen voor jou. Ik bezorg je een passende meditatie, een oefening, een inspirerende tekst of filmpje, een yogasessie,... Alles wat jou verder brengt, wat de connectie met jeZelf voedt en jouw bewustzijn open maakt, zodat je weer die stroom in jouw leven kunt voelen. 

Je krijgt bijna elke dag, gedurende 20 dagen (behalve op zaterdag en zondag) in de ochtend, een inspirerend filmpje, een meditatie, een korte yogasessie,... Je kunt het gebruiken om bewust aan jouw dag te beginnen of om op een ander moment gedurende de dag even die afstemming met jeZelf te vinden. Je zal verrast zijn wat die regelmaat met jou doet!


Ik nodig je dan ook uit om kort iets te delen over wat er in jouw leven speelt, want daar bouwen we op verder. Dan stuur ik je weer iets dat daarbij past. Zo leer je jezelf op een nieuwe manier kennen.


Je kunt elk maandag beginnen met dit traject.

Een maand vol inspiratie bedraagt € 75,-


Als je het leuk vindt, kun je het altijd verlengen met nog een reeks, vol nieuwe inspiratie.

unsplash