Dagelijkse Inspiratie

- EERST EVEN AFSTEMMEN, DAN AAN JOUW DAG BEGINNEN... -

DAGELIJKSE

INSPIRATIE


5 DAGEN PER WEEK


PER PAKKET

VAN 20 DAGEN

HOE WERKT HET...

Je krijgt gedurende 20 dagen elke dag (behalve op zaterdag en zondag), in de ochtend, een meditatie of andere inspiratie. Het is heel fijn om zo aan jouw dag te beginnen of op een ander moment even die afstemming met jezelf te kunnen vinden. 


Ik nodig je dan ook uit om kort iets te delen over wat er in jouw leven speelt, want daar bouwen we op verder.


Je kunt elk maandag beginnen met dit traject.

Jouw investering is € 3,25,- per dag, wat neerkomt op € 65,- voor een pakket.

Als je het leuk vindt, kun je het altijd verlengen met een nieuwe reeks, vol nieuwe inspiratie.

ELKE MOMENT IS EEN NIEUW BEGIN...

Je wilt het wel, luisteren naar wie jij écht bent en van daaruit leven, maar je merkt dat je zo snel afgeleid bent. Jouw omgeving vraagt aandacht, mensen en situaties halen jouw bewustzijn naar buiten en je reageert, zoals je meestal doet... 


Toch voel je steeds duidelijker dat je het anders wilt. Dat je wil loskomen uit iets wat jou nog zo vaak laat ontsporen, waardoor je jezelf verliest. Het verlangen om op een nieuwe manier te gaan leven, brengt je dichter bij je ware Zelf en bij wat jij graag zou willen kiezen om hier te beleven. 


Maar het is soms een hele uitdaging om ook daadwerkelijk af en toe even te gaan zitten, met je aandacht naar binnen te gaan en te luisteren... Want daar voel je die verbinding, wordt alles weer helder en weet je wat er jou te doen staat. 


Wat als ik je daarin (bijna) elke dag ondersteun. Ik haal uit alles wat ik kan vinden, de juiste dingen voor jou. Ik bezorg je een passende meditatie, inspiratie, een yogasessie,... Alles wat jou verder brengt, wat de connectie met jeZelf voedt en jouw bewustzijn open maakt...