Je afstemmen op wie jij werkelijk bent

- DE CONNECTIE MET JEZELF IS HET BELANGRIJKSTE,

WANT DAN WORDT ALLES DUIDELIJK -

JE AFSTEMMEN OP

WIE JIJ WERKELIJK BENT


8 MODULES

4 MAANDEN


INCL WERKBOEK

HOE WERKT HET...

Dit traject bestaat uit 8 modules en kan je voorlopig enkel individueel volgen, bij mij of online.


We komen 2 keer per maand samen voor een sessie, of laten er iets meer tijd tussen als je dat wenst.


Na elke sessie kun je thuis verder aan de slag met een werkboek met oefeningen en ruimte om je ervaringen neer te schrijven. Het werkboek is zo opgebouwd dat het je elke dag steunt om wat tijd te nemen om te luisteren naar wie jij diep vanbinnen bent, op een speelse en gevarieerde manier. Want regelmaat is belangrijk om je ook tussen de sessies in, steeds gemakkelijker met je ware Zelf te kunnen verbinden.


Elke sessie duurt 1 uur en bedraagt € 60,-

We maken een afspraak en je kunt meteen beginnen...

ALLES ONTSTAAT VANUIT JOU...


Als je je leert afstemmen op wie jij écht bent, gaat alles in jouw leven gemakkelijker. Je ziet dan beter wat je uitdagingen zijn en hoe je daarin kunt groeien. Het stelt je ook in staat om bewuster te kiezen voor de energie die bij jou past en dan trek je ook de mensen en omstandigheden aan die daarmee resoneren. Want alles in jouw leven ontstaat vanuit jou, vanuit waar jij je hebt op afgestemd. 


Wil je weten hoe het voelt om vanuit die connectie te leven, kijk dan maar eens naar kleine kinderen, hoe verbonden met zichzelf, verwonderd en vreugdevol ze nog kunnen zijn, zo vol vertrouwen. Zo ben jij ook begonnen...


Maar gaandeweg word je opgevoed en beïnvloed op een manier die jou net weghaalt bij jeZelf. Je aandacht wordt naar buiten getrokken, er wordt ineens heel wat van jou verwacht en je verliest de verbinding met je ware natuur en met je innerlijke zintuigen waarmee je helder kunt voelen en weten wat jij in je leven kunt doen. 


Wat dan volgt, ligt aan de basis van het overgrote deel van jouw problemen: je voelt jouw richting niet, je verliest jouw kracht, je voelt je grenzen niet meer, je twijfelt aan jezelf, je bent vatbaar voor angst en allerlei invloeden van buitenaf, je hebt het moeilijk om jezelf te zijn in contact met anderen, je hoofd maakt behoorlijk wat overuren en je denkt dat je moet voldoen aan heel wat plaatjes,... waardoor je de rust niet vindt en jouw energie nog meer versnipperd raakt.


Het geeft jou het gevoel dat je moet "overleven" en dat je jezelf daarin een houding moet zien te geven of jezelf moet beschermen en dat is helemaal geen leuk gevoel.


Zo zie ik heel vaak dat mensen zich dan gaan afsluiten, omdat ze zich overmand en overprikkeld voelen, omdat ze de weg naar zichzelf niet meer vinden. Maar dan heb je niet altijd door dat je ook iets afsluit in jezelf, waardoor jouw wereld steeds kleiner wordt en je mensen en situaties die jou eigenlijk bewust kunnen maken, gewoon gaat wegduwen.

STEM JE AF EN VOEL HOE VRIJ JE BENT


Dat is niet de bedoeling en dat weet je ergens diep vanbinnen wel... Maar als jij niet afgestemd bent op je ware Zelf, ervaar je vooral de chaos van het ego dat reageert in jouw leven.


Wanneer je daarin vast zit, is het belangrijk om een stapje terug te nemen, om te ontspannen, om de rust en die afstemming te vinden, zodat er weer ruimte is om te kunnen zien wat er werkelijk speelt. Het kunnen uitzoomen haalt je uit die verhalen en brengt je bij wie jij écht bent, dat is thuiskomen... 


En dan verschuift jouw perspectief en kijk je anders naar de wereld om je heen.

In dat ruimer bewustzijn kun je helder zien wat de rol is van de mensen en situaties is jouw leven en hoe jij daarin aanwezig kunt zijn, zonder jezelf te verliezen.


Ik moedig je dan ook aan om open en verbonden te blijven, zodat je de vrijheid kunt voelen om te mogen kiezen en spelen met jouw realiteit.


Dit traject is voor (hoog)gevoelige mensen en voor iedereen die de rust en ruimte in zichzelf wil vinden om bewuster te worden en met alles beter wil kunnen omgaan. Het accent ligt op de rust vinden, thuiskomen, die connectie voelen en van daaruit in jouw leven gaan staan.

DE 8 MODULES ZIJN:

1 - De rust vinden in jeZelf

2 - Bewust ademen en jouw energie bundelen

3 - Weten wie je werkelijk bent

4 - Zien waar je jezelf nog verliest

5 - Vertrouwen wat er gebeurt

6 - Weten hoe jij hier creëert

7 - Luisteren naar wat jij diep vanbinnen wilt

8 - Verbinden met de wereld waarin je leeft

In de eerste modules gaan we kijken naar hoe je opnieuw bij die rust in jou kunt komen. Met allerlei afstemoefeningen en tips ga je jouw energie weer leren bundelen, dieper ontspannen en anders luisteren, waardoor je ook meer rust in je hoofd ervaart. En dan... dan is er ruimte om die connectie met je diepste Zelf heel puur te voelen.


Vervolgens gaan we kijken naar wat er nog in de weg zit, waar je mee worstelt, waardoor jij nog niet in je eigen kracht kon staan. Je ontdekt wat er nog vaak jouw energie verstoort en wat je daar nu kunt aan doen...


Als je weet hoe je kunt afstemmen en telkens opnieuw kunt aansluiten op je eigen energiebron, vertrek je elke dag vanuit een stabiele basis en kun je veel helderder kijken naar hoe het leven in elkaar steekt.


Daar gaan de volgende modules over, waarin je leert vertrouwen in wie jij bent en in wat er gebeurt, zonder jezelf daar nog langer in te verliezen. Je kijkt anders, waardoor je beter voelt wat jij nu diep vanbinnen wilt en hoe je al die nieuwe mogelijkheden daarin kunt zien.


En dan... dan kom je weer in je kracht en bij jouw potentieel!

unsplash