Je afstemmen op wie jij werkelijk bent


Als je je leert afstemmen op wie jij écht bent, gaat alles in jouw leven gemakkelijker. Je ziet dan beter wat je uitdagingen zijn en hoe je daarin kunt groeien. Het stelt je ook in staat om bewuster te kiezen voor de energie die bij jou past en dan trek je ook de mensen en omstandigheden aan die daarmee resoneren. Want alles in jouw leven ontstaat vanuit jou, vanuit waar jij je hebt op afgestemd. 


Wil je weten hoe het voelt om vanuit die connectie te leven, kijk dan maar eens naar kleine kinderen, hoe verbonden met zichzelf, verwonderd en vreugdevol ze nog kunnen zijn, zo vol vertrouwen. Zo ben jij ook begonnen...


Maar gaandeweg werd je opgevoed en beïnvloed op een manier die jou net weghaalt bij jeZelf. En het is niet meer gestopt, want ook nu nog word je aandacht naar buiten getrokken, word er heel wat van jou verwacht en je verliest de verbinding met je ware natuur en met je innerlijke zintuigen waarmee je helder kunt voelen en weten wat jij in je leven kunt doen. 


Het gevolg is dat jouw energie versnipperd raakt en vaak alle kanten op schiet: je voelt jouw richting niet, je verliest jouw kracht, je voelt je grenzen niet meer, je twijfelt aan jezelf, je bent vatbaar voor angst en allerlei invloeden van buitenaf, je hebt het moeilijk om jezelf te zijn in contact met anderen, je hoofd maakt behoorlijk wat overuren en je hebt de neiging om je af te sluiten,... en dan vind je de rust, de helderheid en jouw levenskracht niet. En daar kun je iets aan doen!


Dit traject is dan ook voor (hoog)gevoelige mensen en voor iedereen die de kracht en vreugde in zichzelf terug wil vinden en met alles beter wil kunnen omgaan. Het accent ligt op thuiskomen, jouw energie leren bundelen, die connectie met jeZelf weer voelen en hoe je van daaruit in jouw leven kunt gaan staan.

In de eerste modules gaan we kijken naar hoe je opnieuw bij die rust in jou kunt komen. Met allerlei afstemoefeningen en tips ga je jouw energie weer leren bundelen, dieper ontspannen en anders luisteren, waardoor je ook meer rust in je hoofd ervaart. En dan... dan is er ruimte om die connectie met je diepste Zelf heel puur te voelen.


Vervolgens gaan we kijken naar wat er nog in de weg zit, waar je mee worstelt, waardoor jij nog niet in je eigen kracht kon staan. Je ontdekt wat er nog vaak jouw energie verstoort en wat je daar nu kunt aan doen...


Als je weet hoe je kunt afstemmen en telkens opnieuw kunt aansluiten op je eigen energiebron, vertrek je elke dag vanuit een stabiele basis en kun je veel helderder kijken naar hoe het leven in elkaar steekt.


Daar gaan de volgende modules over, waarin je leert vertrouwen in wie jij bent en in wat er gebeurt, zonder jezelf daar nog langer in te verliezen. Je kijkt anders, waardoor je beter voelt wat jij nu diep vanbinnen wilt en hoe je al die nieuwe mogelijkheden daarin kunt zien.

Dit traject bestaat uit 8 modules en kan je voorlopig enkel individueel volgen, bij mij of online.

We komen 2 keer per maand samen voor een sessie, of laten er iets meer tijd tussen als je dat wenst.


Na elke sessie kun je thuis verder aan de slag met een werkboek met oefeningen en ruimte om je ervaringen neer te schrijven. Het werkboek is zo opgebouwd dat het je elke dag steunt om wat tijd te nemen om te luisteren naar wie jij diep vanbinnen bent, op een speelse en gevarieerde manier. Want regelmaat is belangrijk om je ook tussen de sessies in, steeds gemakkelijker met je ware Zelf te kunnen verbinden.


Elke sessie duurt 1 uur en bedraagt € 60,-

We maken een afspraak en je kunt meteen beginnen...