Individuele coaching


Jij bent hier om te zijn wie je diep vanbinnen bent en om jouw een leven een vorm te geven die bij jou past. Je hebt daarin de vrijheid om te kiezen hoe je dat doet. Het perspectief van waaruit je kijkt, bepaalt dan ook of je blijft hangen in een situatie of dat je het kunt gebruiken om te groeien.


Misschien is het niet je gemakkelijkste tijd en zit je ergens vast in jezelf, in je werk, met je gezondheid, in je relatie en gezin of in een ander belangrijk gebied van je leven en weet je niet goed hoe je eruit komt. Of je hebt een verlangen, je droomt van iets, maar je weet niet hoe je dat in jouw leven kunt brengen.


Dan is het belangrijk om eerst eens te onderzoeken van waaruit je naar jezelf en naar jouw leven kijkt. 


Als je dat doet vanuit het ego, dan zit je vaak vast in wat er in jouw leven gebeurt en dan ga je vooral reageren vanuit oude overtuigingen en patronen om je te beschermen. Je benadert alles dan ook heel sterk vanuit jouw denken om toch maar wat grip te krijgen op de situatie. Of je reageert vanuit een emotie en je blijft in de verhalen hangen, wat maakt dat je er moeilijk uit komt, waardoor je vaak dingen doet en kiest die eigenlijk niet bij jou passen.


Dan is het goed om eerst weer even de rust te vinden, om je opnieuw af te stemmen op wie jij werkelijk bent zodat er ruimte komt. Want vanuit je ware Zelf wordt het duidelijk wat er nog in de weg zat, waarin jij mag groeien, is er weer vertrouwen, kun je gemakkelijker loslaten en voel je ook welke richting jij nu kunt nemen.


Ik help je dan ook graag om het verschil te zien en eens op een andere manier te gaan kijken, om je bewust te worden van het grotere beeld, zodat je de nieuwe mogelijkheden en oplossingen kunt zien in elke situatie in jouw leven. 


Waar je nu ook bent, wat er nu ook speelt, we kijken samen hoe je verder kunt...

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jou leeft en wat je graag zou willen veranderen. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan. 


Vervolgens ga ik je intuïtief begeleiden in gesprekken, met bewustmakende oefeningen en meditaties, zodat je opnieuw je ware Zelf en je eigen energie en inzichten kunt vinden.


De sessies worden helemaal afgestemd op wat jij nu nodig hebt en omdat iedereen anders is, een ander ritme en verlangens heeft, bekijken we jouw evolutie per afspraak.


Het verkennend gesprek en de sessies duren 1 u en bedragen € 60,-.

De coaching kan ook online plaatsvinden.