Jongeren Coaching


Je bent jong en het leven lacht jou toe, zo zou het moeten zijn! Maar je komt hier al snel in conflict met wat anderen en de maatschappij van jou willen maken, met hoe zij vinden dat je naar jezelf en naar het leven zou moeten kijken.


Je groeit dan ook op met heel wat beelden: je moet goed studeren, je moet sociaal zijn en veel vrienden hebben, je moet er goed uit zien, happy zijn, zo perfect mogelijk zijn,... Maar het is zo belangrijk om je daar niet in te verliezen.


Misschien worstel je daardoor met jezelf, met wat je denkt en voelt, heb je het lastig met emoties, heb je het moeilijk met bepaalde situaties of met die vele verwachtingen van anderen over jou. Dat zorgt vaak voor verwarring en onzekerheid, want je weet dan niet altijd wat je moet doen. Misschien heb je zelfs het gevoel dat je niet echt weet wie jij bent, wat je wil of wat je kunt? Je bent zoekende...


Ik help je heel graag op weg om opnieuw te gaan luisteren naar jeZelf, om te voelen wat er voor jou belangrijk is en wat jij nu nodig hebt. Of je je nu op één of andere manier onzeker voelt, veel stress hebt, je hoofd niet stil staat, je het lastig hebt met de situatie thuis, overmand wordt door emoties in een gebeurtenis, in vriendschap of met je lief, het gevoel hebt dat je er niet bij hoort, met pijn zit waar je moeilijk mee om kunt gaan,... 


Ik leer je op een nieuwe manier kijken, naar hoe jij in al die situaties kunt groeien, hoe het jou sterker kan maken en zodat je nergens in hoeft te blijven hangen. 


Het zal je de energie en het zelfvertrouwen geven waar je naar verlangt en het jou gemakkelijker maken om het onderscheid te zien tussen wie jij denkt dat je moet zijn en wie jij écht bent en waar je wil voor gaan, zodat je volop kunt kiezen om je eigen pad te gaan volgen en iets moois van jouw leven kunt maken!


Waar je nu ook bent, wat er nu ook speelt, we kijken samen hoe je verder kunt...

We beginnen met een gesprek waarin je mag vertellen waar je momenteel mee zit en wat je graag zou willen veranderen. Ik zal hier en daar al wat tips geven en jij kunt intussen kijken of je je op je gemak voelt. Als dat zo is, dan kunnen we verder... 


Dan gaan we samen op pad met gesprekken, leuke opdrachten en afstemoefeningen waarin je jezelf weer leert voelen. De sessies zijn helemaal afgestemd op wat jij nu nodig hebt en omdat iedereen anders is, een ander ritme en verlangens heeft, bekijken we jouw groei per afspraak.


Het kan al vanaf 12 jaar, de sessies worden aangepast aan jouw leefwereld.  


Het eerste gesprek en de verdere sessies duren telkens 1 u en bedragen € 60,-

De coaching kan ook online plaatsvinden.

unsplash