Je even niet goed voelen, het mag....


We leven nog sterk in een "het-moet-leuk-zijn"-maatschappij, waardoor er weinig ruimte is om al eens mindere momenten te hebben. Je merkt het wellicht ook bij jezelf, als je je niet goed voelt, dan wil je daar zo snel mogelijk vanaf. We kunnen daar zo slecht mee om, omdat we het natuurlijke proces niet kennen waar het "je even minder goed voelen", deel van uit maakt. 


Omdat het niet leuk is, ga je ertegen duwen, het moet weg, je wil het niet. Sommigen vluchten in iets om niet te moeten voelen, anderen proberen verwoed alles wat ook maar enige oplossing belooft.

Zo ontstaan er patronen van waaruit je reageert op iets wat onaangenaam of moeilijk voor je is en waar je vaak jaren mee blijft worstelen. Niemand heeft ons geleerd wat er dan écht speelt en hoe we daar op een andere en meer bevrijdende manier kunnen naar kijken. 


Op deze avond wil ik je laten zien wat je precies kunt doen als je je niet goed voelt, hoe je kunt omgaan met jouw weerstand en hoe je het kunt toepassen in elke situatie die een uitdaging voor jou is.


Het is je ego dat vlucht, dat zich altijd wil goed voelen, dat rusteloos blijft zoeken om iets diepers uit de weg te gaan. Maar dan kom je ook niet verder... Pas als je met het "negatieve" kunt omgaan, er niet meer van weg wil of erin blijft hangen, ga je die mooie balans en diepe vreugde en vervulling in jouw leven kunnen vinden.


Je niet goed voelen is eigenlijk helemaal niet zo erg, het is een stap in jouw groeiproces, maar we maken er vanalles van. Het is belangrijk om daar nu op een bewuste manier naar te gaan luisteren, zo kom je ook bij de juiste interpretatie die jou verder helpt. Want dat is jouw startpunt naar iets nieuws...

We zien elkaar online op do 8 febr 2024 in een ZOOMsessie van 20u tot 21u30.

Jouw investering voor deze avond is € 25,-


Wil je er graag bij zijn?