Anders kijken naar overvloed


Als je om je heen kijkt word het al snel duidelijk dat je je in een wereld bevindt van materie, een wereld waarin je kunt creëren. Dit is jouw speeltuin, je mag hier eindeloos verkennen, ervaren en spelen met vormen zoals: je verdiepen in een job of bezigheid, een liefdesrelatie uitbouwen, een warme plek voor jouw geliefden maken, genieten van al die technische snufjes, de wereld verkennen,... Er zijn nog nooit eerder zoveel mogelijkheden geweest.


Je leeft in een overvloedig universum, maar je ziet het (nog) niet want je hebt geleerd om iets anders te geloven. Vanuit het ego ben je ervan overtuigd dat je hard moet werken, dat je niets voor niets krijgt, dat je altijd je best moet doen en streven naar meer en beter,..


Het zijn inmiddels de verhalen geworden die je jezelf vertelt: dat er slechts beperkte kansen zijn, dat er niet genoeg is en je jouw deel moet zien te veroveren, dat er niet veel tijd is, dat je moet beschermen wat van jou is, dat je moet geluk hebben, dat je anderen te slim af moet zijn,... Het komt allemaal vanuit een beperkte visie op jouw realiteit. Het ego heeft dan ook altijd tekort: tekort aan tijd, tekort aan geld, tekort aan liefde,...


Op deze avond laat ik jou zien dat het eigenlijk niet klopt. We gaan samen kijken hoe je uit die verkrampe toestand kunt komen en hoe jij je kunt aansluiten op jouw stroom van overvloed. En hoe geld daarin geen oorzaak blijkt te zijn, maar een gevolg van het vinden en volgen van wat er al in jou aanwezig is.


Leven in overvloed is dan ook volledig in het avontuur van het leven durven stappen, bewust worden van hoe jij je leven creëert, zien waar je jezelf nog tegenhoudt en hoe je je kunt openen voor die mooie flow waarin je de juiste mensen, omstandigheden en middelen treft, net wanneer je ze nodig hebt. Zo ontstaan er heel wat nieuwe en boeiende mogelijkheden zowel thuis, op je werk, in je relaties, in je financiële situatie,...

We zien elkaar online op do 4 apr 2024 in een ZOOMsessie van 20u tot 21u30.

Jouw investering voor deze avond is € 25,-


Wil je er graag bij zijn?

unsplash