Jezelf graag zien

- IK VIND JOU GEWELDIG, NU JIJ NOG... ;-) -

JEZELF GRAAG ZIEN


10 MODULES

5 MAANDEN


INCL WERKBOEK

HOE WERKT HET...

Dit traject bestaat uit 10 modules en kan je voorlopig enkel individueel volgen, bij mij of online.


We komen 2 keer per maand samen voor een sessie, of laten er iets meer tijd tussen als je dat wenst.


Na elke sessie kun je thuis verder aan de slag met de oefeningen in je werkboek, zodat je ook tussenin de focus makkelijker bij jezelf kunt houden. 


Elke sessie duurt 1 uur en bedraagt € 60,-

We maken een afspraak en je kunt meteen beginnen...

JIJ BENT ZO MOOI, MAAR JE ZIET HET (NOG) NIET...


Sta jij altijd voor anderen klaar? Laat je de verlangens en verwachtingen van anderen voorgaan op die van jezelf? Ben je een pleaser, een helper? Of ben je een harde werker en hoop je om iets te bereiken zodat je eindelijk gezien wordt? Dat is op zich wel mooi, maar je komt vaak in de problemen, omdat het eigenlijk vertrekt vanuit een gebrek aan zelfliefde. 


Dan krijg je te horen dat je meer aan jezelf moet denken, dat je zo hard niet moet gaan, dat je ook jezelf graag moet zien. Toch is net dat een behoorlijke uitdaging voor jou... Hoe komt dat nu eigenlijk?


Kijk eens naar hoe jij bent opgegroeid, als je daar de ruimte kreeg en het gevoel had dat je er helemaal mocht zijn, dan zit het wel oké met je eigenliefde. Maar als je al vroeg geleerd hebt dat anderen belangrijker waren dan jij en dat je aan hun verwachtingen moest voldoen om liefde te ontvangen, dan was die liefde voorwaardelijk en afhankelijk van wat jij wel of niet deed. 


Het is dan een logisch gevolg dat je aan jezelf bent beginnen twijfelen en onzeker werd. Je bent hoe een ander naar je keek en op jou reageerde, op jezelf gaan betrekken en dat merk je nog steeds. Ook nu nog stel je hoge eisen aan jezelf, je gaat je vergelijken met hoe je zou moeten zijn, met anderen die "beter" zijn,... waardoor je je vaak te min voelt.


Je zou kunnen stellen dat je blijft hangen in een reactie vanuit wat jij gemist hebt, in het ego dat nog steeds op zoek is naar liefde en bevestiging. Dat zorgt ervoor dat je ook nu nog de rust niet vindt en je over je grenzen gaat, niet luistert naar jezelf en je nog altijd ergens wil bewijzen om aan liefde te geraken, om gezien te worden.


Als je telkens vanuit dat beperkt zelfbeeld vertrekt, kom je al snel in een vicieuze cirkel van nog meer je best doen of aan jezelf gaan werken. Maar wat je daarin ook probeert, het brengt je niet bij een diep ontspannen gevoel in jezelf. 

OMARM JEZELF


Met deze sessies wil ik je dan ook heel graag op weg helpen naar die pure liefde in jou. Want als je jouw aandacht bij jezelf leert brengen en opnieuw contact maakt met wie jij diep vanbinnen bent, dan kom je weer bij zachtheid en bij die milde blik naar je ego-persoonlijkheid, die al die tijd zo z'n best heeft gedaan om je te helpen om iemand te worden (die je niet bent) en je te beschermen.


Als je dat begint te zien, ontstaat er een groter gevoel van acceptatie waarin je gemakkelijker alles kunt omarmen wat er momenteel in jou is. Dat geeft rust en een stabiele basis om verder te gaan, om te luisteren naar je eigen energie en om vanuit een ruimer bewustzijn te kunnen kiezen hoe je naar jezelf en naar jouw leven kijkt.


Naast een beetje theorie, breng ik je vooral naar binnen, bij jouw beleving, want jezelf graag zien is in de eerste plaats jezelf weer leren voelen? Want dat kun je niet met je hoofd. We gaan samen afstemmen op wie jij werkelijk bent en je merkt hoe het voelt om niets meer te moeten bewijzen en dat is heerlijk!

DE 10 MODULES ZIJN:

1 - Het beeld van jezelf

2 - Je leven tot hiertoe

3 - Jouw ruimte en energie verzorgen

4 - Houden van je lichaam

5 - Omgaan met jouw emoties

6 - Beperkende overtuigingen over jezelf loslaten

7 - Jouw grenzen voelen

8 - Je hart openen

9 - Verbinden met anderen

10 - Je diepste verlangens manifesteren

In dit traject leer ik jou vertragen en verzachten en toon ik je hoe je kunt houden van je lichaam, hoe je kunt omgaan met emoties en hoe je niet meer hoeft weg te lopen van het "moeilijke" in jouw leven. Je merkt hoe je jouw ruimte kunt innemen en hoe je gemakkelijker jouw grenzen kunt voelen. 


We gaan ook aan de slag met al die overtuigingen over jezelf waarin je je hebt kleiner gemaakt, met hoe je je hart weer opent en hoe je dan bewuster kunt verbinden met anderen.


Aan het einde van dit traject gaan we het ook nog hebben over jouw verlangens, over hoe jij nu graag verder wil gaan en hoe je dat in jouw leven kunt manifesteren.


Op een eenvoudige manier leer je via meditaties en oefeningen hoe je kunt groeien naar een leven waarin je je ten volle bewust wordt van wie jij werkelijk bent en hoe je weer kunt gaan schitteren van binnenuit.


Gedurende de sessies gaan we het ook telkens vertalen naar wat er nu in je leven speelt, zodat je alles gemakkelijk kunt integreren in je dagelijks bestaan, in de situaties waarin je nu zit.