Jezelf graag zien

Groeitraject:

Jezelf graag zien

Jezelf graag zien... het is het mooiste wat je in deze tijd voor jezelf en jouw omgeving kunt doen.


Want je hebt al vroeg leren luisteren naar de buitenwereld, waardoor wat er zich binnenin jou afspeelde niet of nauwelijks werd gezien en je jezelf ook niet ten volle kon ontplooien. Je kreeg het gevoel dat het niet zo belangrijk was, maar dat je moest aan bepaalde plaatjes voldoen en dat denk je misschien nog steeds... en het maakt je moe en ongelukkig.


Geloof me, het is niet waarom jij hier bent! Het geeft er wel voor gezorgd dat je je op een bepaalde manier bent gaan gedragen om niet afgewezen te worden, om je pijn niet te voelen en bijgevolg soms reageert vanuit emoties en verdwaalt in verhalen en drama, waar je je niet altijd prettig bij voelt. Zo raak je steeds verder verwijderd van dat natuurlijke gevoel van zelfliefde, van het helemaal oké zijn zoals je bent en van daaruit te mogen ervaren en groeien. 


Met deze sessies wil ik je dan ook graag op weg helpen naar die pure liefde in jou. Want als je je aandacht bij jezelf gaat brengen en opnieuw contact maakt met wie jij diep vanbinnen bent, dan kom je weer bij zachtheid en bij die milde blik naar je persoonlijkheid, die al die tijd zo z'n best heeft gedaan om je te beschermen.


Dan ontstaat er een gevoel van acceptatie, waarin je alles kunt omarmen wat er momenteel in jou is en dat geeft rust en een stabiele basis om te gaan leven vanuit jouw bewustzijn, vanuit jouw ziel, vanuit een ruimer perspectief!


Naast een beetje theorie, breng ik je vooral naar binnen, naar jouw beleving, want jezelf graag zien is in de eerste plaats jezelf weer leren voelen. Je leert je afstemmen op wie jij werkelijk bent en hoe het voelt om niets meer te moeten bewijzen, hoe je kunt houden van je lichaam, hoe je kunt omgaan met emoties en hoe je niet meer hoeft weg te lopen van het 'moeilijke' in je leven.


Je leert ook omgaan met de chaos in je hoofd, hoe je jouw grenzen kunt voelen vanuit zelfrespect, hoe je jouw ruimte kunt innemen, je hart weer opent en hoe je dan bewuster kunt verbinden met anderen. Aan het einde van dit traject gaan we het ook nog hebben over jouw verlangens, over hoe jij nu graag verder wilt gaan en hoe je dat in jouw leven kunt creëren.


Op een eenvoudige manier leer je via meditaties en oefeningen, hoe je kunt groeien naar een leven waarin je je ten volle bewust wordt van hoe je kunt gaan schitteren van binnenuit.


Het traject bestaat uit 10 modules. Na elke sessie kun je thuis verder aan de slag met de oefeningen in je werkboek, zodat je ook tussenin je focus gemakkelijker bij jezelf kunt houden.


We starten in groep op Donderdag 21 januari 2021!


Het groepstraject is verdeeld over 10 online - sessies via Zoom. We zien elkaar om de 2 weken.

Tussenin kun je aan de slag met de oefeningen en kun je onbeperkt iets vragen of delen in een besloten Facebookgroep. Als je een sessie niet live kunt volgen, kan je de opname later bekijken. 


Ik kies voor deze intense formule van 6 maanden met begeleiding, zodat je er voor jezelf alles kunt uithalen wat jou nu vooruit kan helpen om jezelf graag te gaan zien. 


De sessies gaan door op donderdagen, telkens van 20u - 21u30.

De data zijn: Do 21 januari - Do 4 februari - Do 18 februari - Do 4 maart - Do 18 maart - Do 15 april - 

Do 29 april - Do 13 mei - Do 27 mei - Do 10 juni


Je kan het traject in één keer betalen, dan komt het op € 300,- of  € 50,- per maand

Voor wie dit traject al eerder volgde en graag nog een keer wil meedoen is er een herhalerstarief van € 150,- of € 25,- per maand


Wil je graag deelnemen? 

Voelt het voor jou veiliger om dit traject één op één te ervaren, dan kun je het ook individueel volgen op je eigen tempo, bij mij of online. 

Elke sessie duurt dan 1 uur en bedraagt € 50,-


Copyright © 2021 JeZelf Zijn