Jezelf graag zien

Jezelf graag zien

Jezelf graag zien... het is het allerbelangrijkste wat je kunt doen om een vreugdevol en gezond leven te creëren. Maar waarom is het niet altijd zo eenvoudig? 


Het begon al in je opvoeding, waar je leerde dat het altijd beter kon, waar je vaak werd vergeleken met anderen en waar je als je voor jezelf koos te horen kreeg dat het egoïstisch was.

En als je naar je leven kijkt, kun je zien hoe andere mensen en ervaringen in belangrijke mate hebben bijgedragen aan het beeld dat je intussen van jezelf hebt...


Want je aandacht werd zo sterk naar buiten gericht, dat wat er zich intussen binnenin jou afspeelde niet of nauwelijks werd gezien. Je kreeg het gevoel dat het niet belangrijk was. Dat heeft jou onzeker gemaakt over wie jij bent en over wat jij voelt. Het maakte dat je je op een bepaalde manier bent gaan gedragen om niet afgewezen te worden. Zo raakte je steeds verder verwijderd van dat natuurlijke gevoel van zelfliefde, van het helemaal oké zijn zoals je bent en van daaruit te mogen groeien. 


Hoe je verleden ook was, je kunt nu jezelf graag leren zien, want als je je aandacht weer bij jezelf gaat brengen en opnieuw contact maakt met wie jij diep vanbinnen bent, dan kom je uiteindelijk bij zachtheid, bij die milde blik naar je persoonlijkheid. Dan ontstaat er een gevoel van acceptatie van jezelf waarin je alles kunt omarmen wat er momenteel in jou is


Met deze sessies help ik je op weg naar meer zelfliefde en breng ik je weer bij jouw basis. Jezelf graag zien is in de eerste plaats jezelf weer leren voelen. Je leert je afstemmen op wie jij werkelijk bent, hoe het voelt om niets meer te moeten bewijzen, hoe je kunt houden van je lichaam, hoe je kunt omgaan met emoties en hoe je niet meer hoeft weg te lopen van het 'moeilijke' in je leven.


Je leert ook omgaan met de chaos in je hoofd, hoe je gezonde grenzen kunt stellen vanuit zelfrespect, hoe je jouw ruimte kunt innemen en hoe je kunt bewust verbinden met anderen,...

Aan het einde van dit traject gaan we het ook nog hebben over jouw verlangens, over hoe jij nu graag verder wilt gaan en hoe je dat in jouw leven kunt creëren.


Na elke sessie kun je thuis verder aan de slag met de oefeningen in je werkboek, zodat je ook tussenin je focus gemakkelijker bij jezelf kunt houden.


Op een eenvoudige manier leer je via meditaties en oefeningen, hoe je kunt groeien naar een leven waarin je jezelf graag ziet en waarbij je je ten volle bewust wordt van hoe je kunt gaan schitteren van binnenuit.


Dit traject kan je individueel volgen op je eigen tempo, bij mij of online.

Elke sessie duurt 1 uur en bedraagt € 50,-


Het traject bestaat uit 10 modules met telkens een werkboek met oefeningen en ruimte om je ervaringen neer te schrijven


Copyright © 2020 JeZelf Zijn