Jezelf graag zien


Hou jij van jezelf? Respecteer jij jezelf? Of heb je net heel wat oordeel als je naar jezelf kijkt? En hoe zit het naar anderen? Laat je de verlangens en verwachtingen van mensen om je heen voorgaan op die van jou? Ben je een pleaser, een helper? Of misschien een harde werker waardoor je op die manier jezelf voorbij loopt? 


Dan krijg je te horen dat je meer aan jezelf moet denken, dat je ook jezelf graag moet zien. Toch is net dat een behoorlijke uitdaging voor jou...


Het vertrekt heel vaak vanuit een dieper liggende onzekerheid, een gebrek aan vertrouwen in jeZelf en dan ben je ook gevoelig voor wat de maatschappij jou laat zien over wie je zou moeten zijn, hoe je eruit zou moeten zien, dat het altijd anders en beter kan, dat je voortdurend moet werken aan jezelf. Ook wat anderen van jou denken en wat jij denkt dat ze van jou verwachten, houd je voortdurend bezig.  


Het zorgt ervoor dat je de rust niet vindt en je over je grenzen gaat, niet luistert naar jezelf en je nog altijd ergens wil bewijzen om aan liefde te geraken, om kritiek te vermijden, om gezien te worden.


Op dat punt zit je nog gevangen in het ego, je zoekt op één of andere manier naar bevestiging. Het is goed om dat eens te onderzoeken, om te kijken naar wat daar nog onder ligt. 


Met deze sessies wil ik je dan ook heel graag op weg helpen naar die pure liefde in jou. Want als je jouw aandacht bij jezelf leert brengen en opnieuw contact maakt met wie jij diep vanbinnen bent, dan kom je weer bij zachtheid en bij een milde blik naar je ego-persoonlijkheid, die al die tijd zo z'n best heeft gedaan om je te helpen om iemand te worden en je te beschermen.


Als je dat begint te zien, ontstaat er een groter gevoel van acceptatie waarin je gemakkelijker alles kunt omarmen wat er momenteel in jou is en dan... dan kun je pas écht aan je eigen leven beginnen. 

We gaan in de eerste modules verkennen hoe jij naar jezelf hebt leren kijken en hoe je daarop bent gaan reageren. Zo zie je heel goed wat jouw ego-persoonlijkheid doet en hoe het komt dat jij het zo moeilijk hebt om jezelf graag te zien. 


Wanneer je dit door hebt, zal het gemakkelijker zijn om stap voor stap weer jouw ruimte in te nemen en jouw grenzen beter te kunnen voelen. 


Vervolgens gaan we aan de slag met jouw gedachten en overtuigingen waarin je jezelf kleiner hebt gemaakt, met de emoties die van daaruit ontstaan en hoe het dan voelt om niets meer te moeten bewijzen, wat al een pak meer rust zal geven. 


Dan kom je ook weer thuis in je lichaam, dan voel je wat het nodig heeft en wat er bij jou past, wat er jou ook daarin gelukkig kan maken. Als je beter in je vel zit, durf je ook je hart weer openen en kun je oefenen in bewuster verbinden met anderen. 


Aan het einde van dit traject gaan we het ook nog hebben over jouw diepste verlangens, over hoe jij nu graag verder wil gaan en hoe je dat in jouw leven kunt manifesteren.


Op een eenvoudige manier leer je via meditaties en oefeningen hoe je kunt groeien naar een leven waarin je houdt van wie jij bent en hoe je weer kunt gaan schitteren van binnenuit.

Dit traject bestaat uit 10 modules en kan je voorlopig enkel individueel volgen, bij mij of online.

We komen 2 keer per maand samen voor een sessie, of laten er iets meer tijd tussen als je dat wenst.


Na elke sessie kun je thuis verder aan de slag met een werkboek met oefeningen en ruimte om je ervaringen neer te schrijven. zo kun je ook tussenin de focus gemakkelijker bij jezelf houden en die liefde voor jezelf verder ontwikkelen. 


Elke sessie duurt 1 uur en bedraagt € 60,-

We maken een afspraak en je kunt meteen beginnen...