Jezelf graag zien

Groeitraject:

Jezelf graag zien

Jezelf graag zien, daar begint het allemaal mee, want als je bij die liefde voor jezelf kunt komen, dan zit je weer in jouw energie. Dan is er Zelfvertrouwen, sta je gemakkelijker in je leven en kun je er ook echt van genieten


Toch is net dat misschien een behoorlijke uitdaging voor jou... Hoe komt dat nu eigenlijk?

De voornaamste oorzaak is dat je al vroeg geleerd hebt dat je aan iets moest beantwoorden om liefde te ontvangen. Dat liefde voorwaardelijk was, want wat je deed of net niet deed, daar werd je om beoordeeld, daar hing je gevoel van liefde en eigenwaarde vanaf.


Het is dan ook een logisch gevolg dat je aan jezelf bent beginnen twijfelen en onzeker werd. Je bent hoe een ander naar je keek en op jou reageerde, op jezelf gaan betrekken en dat merk je nog steeds. Ook nu nog stel je hoge eisen aan jezelf, je gaat je vergelijken met hoe je zou moeten zijn, met anderen die "beter" zijn,... waardoor je je vaak te min voelt.


Je hoeft niet lang te kijken om te zien dat je een persoonlijkheid hebt ontwikkeld die nooit echt tevreden is. Het ego zet dat patroon verder, ook van daaruit werken aan zelfliefde is dan opnieuw gekoppeld aan voorwaarden. Als ik er zo uit zie dan... als ik dat gedaan heb dan... ga ik mezelf graag kunnen zien.


Als je telkens vanuit dat beperkt zelfbeeld vertrekt, kom je al snel in een vicieuze cirkel van nog meer je best doen of aan jezelf gaan werken. Maar wat je daarin ook probeert, het brengt je nog steeds geen diep ontspannen gevoel in jezelf


Met deze sessies wil ik je dan ook graag op weg helpen naar die pure liefde in jou. Want als je jouw aandacht weer bij jezelf leert brengen en opnieuw contact maakt met wie jij diep vanbinnen bent, dan kom je weer bij zachtheid en bij die milde blik naar je ego-persoonlijkheid, die al die tijd zo z'n best heeft gedaan om je te helpen om iemand te worden (die je niet bent) en je te beschermen.  


Dan ontstaat er een groter gevoel van acceptatie waarin je gemakkelijker alles kunt omarmen wat er momenteel in jou is. Dat geeft rust en een stabiele basis om verder te gaan, om te luisteren naar je eigen energie en om vanuit een ruimer bewustzijn te kunnen kiezen hoe je naar jezelf en jouw leven kijkt


Naast een beetje theorie, breng ik je vooral naar binnen, naar jouw beleving, want jezelf graag zien is in de eerste plaats jezelf weer leren voelen. Je leert je afstemmen op wie jij werkelijk bent en hoe het voelt om niets meer te moeten bewijzen, hoe je kunt houden van je lichaam, hoe je kunt omgaan met emoties en hoe je niet meer hoeft weg te lopen van het 'moeilijke' in je leven.


Je leert ook omgaan met al die overtuigingen over jezelf waarin je je hebt kleiner gemaakt, hoe je jouw grenzen kunt voelen vanuit zelfrespect, hoe je jouw ruimte kunt innemen, je hart weer opent en hoe je dan bewuster kunt verbinden met anderen. Aan het einde van dit traject gaan we het ook nog hebben over jouw verlangens, over hoe jij nu graag verder wil gaan en hoe je dat in jouw leven kunt manifesteren.


Op een eenvoudige manier leer je via meditaties en oefeningen hoe je kunt groeien naar een leven waarin je je ten volle bewust wordt van wie jij werkelijk bent en hoe je kunt gaan schitteren van binnenuit.


Gedurende de sessies gaan we het ook telkens vertalen naar wat er nu in je leven speelt, zodat je alles gemakkelijk kunt integreren in je dagelijks bestaan, in de situaties waarin je nu zit.


Het traject bestaat uit 10 modules. Na elke sessie kun je thuis verder aan de slag met de oefeningen in je werkboek, zodat je ook tussenin je focus gemakkelijker bij jezelf kunt houden.


De 10 modules zijn:

1 - Het beeld van jezelf

2 - Je leven tot hiertoe

3 - Jouw ruimte en energie verzorgen

4 - Houden van je lichaam

5 - Omgaan met jouw emoties

6 - Beperkende overtuigingen over jezelf loslaten

7 - Jouw grenzen voelen

8 - Je hart openen

9 - Verbinden met anderen

10 - Je diepste verlangens manifesteren

Hoe werkt het...

 

Dit traject kan je voorlopig enkel individueel volgen op je eigen tempo, bij mij of online.

We maken een afspraak en je kunt meteen beginnen...

Elke sessie duurt 1 uur en bedraagt € 55,-


Copyright © 2023 JeZelf Zijn