Anders kijken naar liefde


Liefde is een beleving en prachtig om te ervaren. Het stroomt en geeft kracht, het opent je en je voelt je heerlijk. En dat is wat je in een liefdesrelatie hoopt te vinden. Maar na een meestal mooie start merk je al snel dat het toch een behoorlijke uitdaging is. Plots kom je bij de angst om elkaar te verliezen, bij twijfels, bij ergernissen,... Als je dan niet bewust bent, neemt het ego het van je over en doet je in oude patronen belanden, in wat jij doet om aan liefde en aandacht te geraken en pijn te vermijden.


Wat we in onze cultuur liefde noemen is vaak een behoefte aan veiligheid en maakt ons afhankelijk van elkaar. Je hebt dan ook geleerd om de verantwoordelijkheid bij je partner te leggen voor dat liefdesgevoel, het geluk en de pijn die jij in de relatie ervaart. Je creëert daarbij een sfeer waarin je elkaar nodig hebt, je elkaar gelukkig probeert te maken en waarin je compromissen moet sluiten om het tussen jullie te laten werken, waardoor liefde vaak moeilijk en ingewikkeld lijkt. 


Het doet allerlei verwrongen dynamieken in je relatie ontstaan, gaande van je vaak aanpassen en je teveel geven voorbij je eigen grenzen tot verlangen dat je partner zich aan jou aanpast zodat jij je geliefd kunt voelen. En als het fout loopt kun je bang worden voor liefde, waardoor je je niet meer helemaal durft engageren of een relatie zelfs uit de weg gaat vanuit angst om opnieuw gekwetst te worden.


In liefde en relaties is er dan ook echt nood aan een ruimer perspectief...


Op deze avond laat ik je zien waarom de manier waarop we doorgaans naar liefde en relaties kijken, zo beperkt is en niet langer werkt. Je zult ook ontdekken waarom je net die partner(s) in jouw leven (gehad) hebt, waardoor je je liefdesleven tot hiertoe beter zult begrijpen en je zult leren hoe je dan de diepte van wat liefde echt is, kunt gaan ervaren.


Want liefde vraagt niet dat jij anders bent, door je te durven openen laat een partner je net zien waar het ego zich nog afsloot, waar er nog geen liefde was. Als je vanuit je ware Zelf naar je liefdesleven kijkt, zie je dan ook andere dingen, merk je hoe het is om je te bevrijden van verwachtingen en om dat pure verlangen te voelen om op een nieuwe manier in verbinding te gaan, zodat de liefde er weer doorheen kan stromen. 

We zien elkaar online op do 7 ma 2024 in een ZOOMsessie van 20u tot 21u30.

Jouw investering voor deze avond is € 25,-


Wil je er graag bij zijn?